Betboo Güvensiz Bir Site!

Boomer
24 Temmuz 2024 17:03

Siteye araştırmalarım sonucunda kayıt oldum. Ne olur ne olmaz diyerek 100 TL yatırım yaptım ve 2 dakika sonra 100 TL yansıdı. Bakiyemi 15 dakika sonra yükselttikten sonra birden hesabıma 100 TL daha para yansıdı. Ben de herhalde oyundan geldiğini düşünüp devam ettim. Sonrasında 850 TL para yapıp 700 TL çekim verdiğimde bana Bonus yüklendiğini ve sadece 160 TL çekebileceğim söylendi. Bunun üzerine canlı desteğe bağlanmak istedim fakat canlı destek çevrim dışıydı. Konuyu yarın hallederim deyip bugüne bıraktım. Bugün hesabıma girdiğimde Gates'te 700 TL'lik satın alım yapılmış ve bütün bakiyem silinmiş. Lütfen yardımcı olun, güvenilir bir site diye kayıt oldum. Böyle bir sorunla karşılaştım. Bonus alsaydım bile başta zaten hesabıma 200 TL yansırdı. Sorunun çözümünü istiyorum. Kullanıcı adı: p****.

Berk sonuçtan hiç memnun değil

07 Aralık 2023 16:27
Betgaranti 6K Kasama Yalandan El Koydu
Betgaranti 6K Kasama Yalandan El Koydu
Burak sonuçtan hiç memnun değil

07 Aralık 2023 01:35
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

15 Ocak 2025 20:07
Oğuzhan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

01 Kasım 2023 01:38
"Beril hanım anında telefon ve WhatsApp üzerinden ulaşarak sorunu çözmeme yardımcı oldu. Tek tek adım adım sabır ile bana inanılmaz bir şekilde yardımcı oldu. Sanırım sitedeki arkadaşların bilgi eksikliği nedeni ile bu karışıklık yaşandı. Ama Beril hanımın bilgisi sayesinde sorunu o kadar anlaşılır ve çabuk bir şekilde çözdük ki çok teşekkür ediyorum. Kendisine özel olarak teşekkürlerimi iletiyorum."
Huriye sonuçtan hiç memnun değil

Huriye
07 Aralık 2024 07:06