Muzaffer sonuçtan hiç memnun değil

Betaeks Sigorta Ekspertiz Hizmetleri Sigorta Veya Ekspertiz Şirketinin Sorumsuzluğu

07 Mart 2024 11:57

34 FOA 767 plakalı aracımla ilgili karıştığım kazada %100 haklı olduğumu düşünüyorum; ancak iki ayı aşkın süredir aracın durumuyla ilgili ne yapılacağını çözmeye çalışıyorum. Sizden soruyorum: Sigorta şirketi hatalı olduğunu söylüyor, sigorta şirketini aradığımda ise onlar da sizin hata yaptığınızı belirtiyor. Kesin raporun iletilmemesi nedeniyle dosyanın devam edilemediği ve sorumlu tarafından incelemeye alınamadığı ifade ediliyor. Aracım ticari ve iki aydır kullanılamıyor. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

19 Mart 2024 11:26

34FOA767 plakalı araç sahibiyim 3 aydır beni oyalıyorsunuz sigorta şirketi ayrı suçu ekspere ekspertiz sigorta şirketine atıyor. Topla oynar gibi oraya biraya atıyorsunuz sorunumu kimse çözmüyor. Avukatımla görüşüp konu ile ilgili iki taraftan da şikayetçi olacağım.

Muzaffer
Muzaffer
18 Mart 2024 17:33

34F**767 plakalı araç sahibiyim. 3 ay oldu dosyam açıkta bekliyor sigorta ve ekspertiz şirketi top oynar gibi oynayıp oyalıyor 2 tarafta farklı konuşuyor %100 haklı olduğum bir kazada bir türlü sorunumu çözmüyorlar sigorta şirketinden ve ekspertiz şirketinden davacı olacağım.

19 Mart 2024 14:38 (Şikayetten 12 gün sonra)

Betaeks Sigorta Ekspertiz Hizmetleri Kusur Kesin Raporu

23 Temmuz 2024 20:37

09 Nisan 2024 12:30
Ahmet sonuçtan çok memnun

Eksper Raporu Gecikmesi Nedeniyle Araç Onarımı Ve İkame Araç Sürecinde Mağduriyet

14 Eylül 2025 11:43
"Sorun çözüldü; teşekkürler"
eksper-raporu-gecikmesi-nedeniyle-arac-onarimi-ve-ikame-arac-surecinde-magduriyet-5.jpg
eksper-raporu-gecikmesi-nedeniyle-arac-onarimi-ve-ikame-arac-surecinde-magduriyet-4.jpg
eksper-raporu-gecikmesi-nedeniyle-arac-onarimi-ve-ikame-arac-surecinde-magduriyet-2.jpg
eksper-raporu-gecikmesi-nedeniyle-arac-onarimi-ve-ikame-arac-surecinde-magduriyet-1.jpg

03 Şubat 2024 16:31

01 Nisan 2024 14:40