Medicana Ataköy Hastanesi Haksız Ücret Talebi Hk

20 Temmuz 2024 12:18

Medicana Ataköy Hastanesi'nde kulak burun boğaz bölümünde muayene oldum. Muayene olmadan önce Anadolu Tamamlayıcı Sağlık Sigortası'nın muayene ücretini karşılayacağını söyledikleri halde muayene sonunda benden 2.200 TL ücret talep ettiler. Ben bu muayeneyi sadece işe giriş için işitme testi yaptırmak için doktorun istemesi gerektiğinden olmuştum. Ücreti ödemeyeceğimi söylediğimde muayeneyi iptal ettiler. Ancak bu mağduriyetimi gidermedi. Cumartesi izin günüm hiçe gitti. Ayrıca işlem yapıldığı için başka hastaneye de muayeneye gidemedim. Kendi aralarında konuşurken 2 gündür onaylarda sıkıntı olduğunu konuştular. Daha önce de başka hastanelerde muayene oldum. Böyle bir saçmalık görmedim. Parayı kolay kazanmıyoruz, böyle durumda asla kabul etmeyin ödemeyi.

Cihan
Cihan

Ataköy Hastanesi yönetim kurulu başkanlığına suç duyurusunda bulunmaktayım. Doktor. Diplomasiyla Doktorluk yapılmaz!. 12. Haziranda. Kapalı rinoplasti ameliyatım yarım saat sürmüş.! Ve burnum olmadı.! Doktor. İsmet alpaydın ilgilenmedi özensiz acele davrandı. Bilgi vermedi. Burnum çok şiş olmasına rağmen bantlamadı başından attı. Burnumun hiç, bir estetik görüntüsü yok. Sanki hiç yapılmamış. Ameliyat girişim. 11.15. Çıkış. 11.45. Yarım saat sürmüş. Bilgi istedim doktor ismet alpaydın hakaret etti bana. Durumu başhekimle görüştüm. Doktorun işine son verildi. Maddi manevi mağduriyetimin farkında olduğu halde yardımcı olmadı. Ataköy hastanesinden şikayetçiyim. Maddi manevi mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

Sena sonuçtan hiç memnun değil

14 Eylül 2024 20:16