Aren Grup İnşaat Kaporamızı Geri Alamıyoruz: Ev Gösteriminde Sorun Yaşıyoruz

13 Eylül 2024 19:01

Bize ev gösterdiler. 30 bin kapora aldılar. Gösterdikleri evde şerh varmış, sonra başka ev göstermeye başladılar. Biz beğenmeyince kaporamızı geri vermediler. Bize sözleşme niyetine bir şey imzalattılar ve paranın üstüne el koydular.

Yorumlar (22)

Sonuç biraz uzun sürüyor ama olumlu sonuçlanacak çünkü bütün sözleşmeler var kamera kask görüntülerim var tehdit var Hakaret var aldıkları ücreti inkar etmedikleri var

Savcılığa tekrar gittim karakola yazı yazmışlar karşı tarafın ifadesi alınmak üzere karakoldan sonuç gelmemiş henüz ama olumlu sonuçlanacak daha önce de bu yola başvurmuştum kazandım biraz geç oluyor ama sonuç bizden yana çıkıyor

Emrah
Emrah

Merhaba bu durumdan bende mağdurum şikayet aşamasında nasıl yol izlediniz ne yapmam gerekiyor herhalde bu adamların birkaç ismi var emlakçı adı altında 35 gün oldu kaç defa ofislerine gittim dedikleri hiçbir sözde durmadılar bende süreci başlatacağım bilgi verirseniz sevinirim

Bana ulaşırmısınız

Ercan
Ercan

Merhaba, Bu firma bir çok insanı kandırmıştır. Önceki Adı aren grup inşaat ( Gayrimenkul ) Şu anki isimleri arev grup ve ilan fotoğraflarına da bakarsanız sonraki ismi araz yapı. Bende hukuki süreci başlatılacağım. Kapora diye alıyorlar sonra çeşitli bahaneler ile farklı ev sunmaya çalışıyorlar. Sistemleri bu maalesef.

İrem
İrem

Merhaba bende aynı durumdayım şu anda ev gösterdiler evin üstünde ipotek varmış sonra gelin ipoteği kaldıralım alalım dedik sözde mal sahibi bir türlü gelmedi 50 bin kopora aldılar vermiyorlar nasıl bir yol izlemeliyim yazar mısınız Instagram diydemdeniz

Adil

Bana dönüş yapın bende savcılığa başvuruyorum şimdi daha fazla dosya daha hızlı sonuç

Durum nedir?

Ayşe
Ayşe

Ben de 14 Ekim'de 134.000 kaptırdım paramızı almaya gittiğimizde üstümüze yürüdüler savcılığa ve ticaret Bakanlığına şikayette bulundum çekinmeye gerek yok elinizdeki sözleşme ile varsa WhatsApp yazışmaları siz de şikayetiniz bulunur mu ne kadar şikayet o kadar çabuk sonuç

Aynı durumdan Ben de şikayetçiyim 134 bin lira mı aldılar oyalayıp duruyorlar

Abdullahshn. 0 bana ulabilirmisiniz

Abdullah

Paranızı geri alabildiniz mi bana ulaşabilirsiniz

Ali

Polis ile ofise gidin bende öyle yapacağım

Karakola yazı yazılmış karşı tarafın ifadesi alınmak üzere süreç biraz uzun sürüyor ama olumlu sonuçlanacağından eminim kamera kask görüntülerim dahil var Her şeyin konuştukları kayıt altındaydı

Ali

Durum nedir alabildiniz mi?

Manolya

Sultan hanım ulaşım sağlayabilir misiniz. Aynı durumdan bende şikayetçiyim ve dava açacağım

Abdullah

Dava sonuçlandı mı Ben de Avukata verdim şikayetçi oldum Abdullahshn. 0 bana ulaşabilir misiniz birlik olalım ve Mağdur olan kim varsa ise bana ulaşsın birlik olalım yanlarına kalmasın ellini kolunu sallaya sallaya rahat rahat dolaşmsınlar

Adil

Instagram'dan yazdım size bizde savcılığa veriyoruz birlik olursak daha hızlı ve daha fazla ceza alırlar

Böyle insanlar şikayet etmekten vazgeçmeyin verin savcılığa bir yıl içinde mutlaka Sonuç çıkıyor En azından başka insanların canı yanmasın bize verdikleri süre yarın doluyor ben de gideceğim savcılığa

Manolya

Mahkemeye verdik buradaki yazılar dahil delil gösterdik sizden ricam susmayın. Daha fazla umut içinde olan insanların canı yanmasın. Herkes ömrünü harcıyor ev alabilmek için. Bunlar elini kolunu sallaya sallaya hakka giriyorlar.

Rasim
Rasim

Aynı durumdayız insanların iyi niyetlerini suistimal üzerine Çark kurmuşlar.

Muzaffer
Muzaffer