Anfora Mobilya Maltepe Şikayet Var

08 Şubat 2024 23:56

Ben de Anfora Mobilya Maltepe'den alışveriş yaptım. Ek olarak yastık siparişi verdim. 15 gün içinde teslim edilir denildi ama bir ay olacak hâlâ ürünler yok. Parayı peşin aldıkları için ilgilenmiyorlar ve kaba bir üslupla konuşuyorlar. Bütün özgüvenleri peşin para aldıkları için. Sanırım Tüketici Hakem Heyeti ve CİMER'e şikayet etmek gerekiyor.

Anfora
Anfora

Merhaba Fatoş Hanım ürünlerinizi verdiğimiz termin süresinden çok daha erken bir tarihte teslim ettik bunu siz de takdir ettiniz, ancak sonradan iki kırlnet daha ekstra talebiniz oldu ve cüzi bir rakamla gönül rahatlığı ile kabul ettik. Ancak stoklarda kumaş olmadığı için firmadan kumaş bekleme sebebi ile iki haftalık bir süreç oldu maalesef. Ancak sizi devamlı bizzat firma sahibimiz bilgilendirdi kayıtlar mevcuttur. Siz iki kırlent için yapılan bütün eksiksiz teslimatı gözardı edip kalp kırdınız ve çok öncesinden teslimat yapılmasına rağmen uyarılarımıza rağmen buradan şikayetinizi çekmemişsiniz. Şirket olarak bu durum bizi üzmüş olup haksız yere maruz kaldığımız bu durum için bizlerde yasal savunma ve tazminat haklarımızı kullanabiliriz. Ama bizler böyle bir firma değiliz sizler de lütfen insanların emeklerini kolay bir şekilde asılsız iftiralar ile zayi etmeyiniz iyi günler

Koltuk Takımında Potluk Sorunu Ve İlgisiz Hizmet

09 Nisan 2025 14:52

28 Ekim 2023 14:09
Alican sonuçtan hiç memnun değil

23 Nisan 2024 17:01