allkaria.com Allkaria Kargo Parası Aldatmacası

4 Temmuz 2024 14:194.067
İlker'in Teşekkür Mesajı
Arayıp ilgilendikleri için bilgilendirdikleri için çok teşekkür ederim

Allkaria kargo aldatmacası... Yapıyorlar fiyatı aldanıyorsun ucuz gibi geliyor. Kargo bedava yazıyor Daha sonra bir bakıyorsun ki kargo ücreti çıkmış resmen aldatmaca Madem kargo ücreti var Neden Kargo bedelini sıfır olarak orada gösterip insanları yanıltıyor aldatıyor... Ve yanlış yönlendiriyorsunuz insanlar kargo ücreti yok diye alıyor Daha sonra da kargo ücreti çıkarıyorsunuz bu firmaya yakıştıramadım

29 Temmuz 2024 13:02 (Şikayetten 24 gün sonra)

Merhaba İlker Bey, İddianızı hangi gerekçeye dayandırdığınızı araştırdık fakat bir sonuca ulaşamadık. Fakat çok övünerek aşağıda bilgisini paylaşacağımız iki eşsiz özelliğimizi sizinle paylaşmak isteriz 1- Türkiye’de ve dünyada benzeri olmayan bir iş modeli olarak Allkaria’dan yaptığınız alışverişler, farklı tedarikçilerden de çıksa aynı kargo ile gelir. Her ürününüz farklı ilden, farklı kargo ile ve farklı zamanlarda gelmez. Örneğin gözlük, bebek bezi, havuz kloru sepetiniz aynı kargo ile aynı anda elinizde olur. Bu yüzden sağladığı benzersiz bir kargo maliyet avantajı vardır. (Alışveriş ve siparişinizi teslim alırken yaşadığınız konfor da cabası) 2- Allkaria.com un kendine has ve müşteri lehine çalışan bir kargo algoritması vardır. Sepetinizin ürün sayısı, karlılık ve desi parametreleri üzerinden tamamen müşteri lehine bir matematikle kargo ücretsiz ya da çok düşük rakamlara denk getirilir. Sepetinizde ürün sayısı arttıkça ve sepet tutarı değiştikçe kargo maliyetiniz düşer ve/veya sıfırlanır. Çok düşük maliyetli bir ürün aldığınızda elbette kargo ücreti çıkabilir. Fakat araştırırsanız bu ücretin bile reel kargo gönderi rakamlarının yarısı ve daha az seviyelerde olduğunu görebilirsiniz. Bu uygulama bir manüpilasyon içermeyen ama müşterilerimize kargo ücreti ödetmemek için çaba sarfettiğimiz bir matematikle çalışan bize özel bir uygulamadır. Diğer siteler gibi hem sizden kargo ücretini tahsil edip hem kargo ücretsiz manüpilasyonu yapmaz. Hiç bir platformda kargo ücretsiz olarak bir bildirim ya da içeriğimiz bulunmamaktadır. Bu uygulamamız ''Ücretsiz Kargo Fırsatı'' olarak ifade edilmektedir. Geriye dönük sınırlı kampanyalardan kaynaklı bir iletişim sorunu yaşadık ve sizi üzdüysek kusura bakmayın. Bir sonraki alışverişlerinizde ilk alışverişte yüklenen Merhaba indirimi, her alışverişinizde kazandıran Allpara, sürekli oranı artan ve sürekli indirim sağlayan Badall gibi ayrıcalıklı uygulamalarımızı, sürpriz hediyelerimizi ve Size En Yakın Alışveriş Sitesi deneyimini yaşamanız için sizi tekrar sitemize bekliyoruz. Saygılarımızla

6 Eylül 2024 15:30

Bakın arkadaşlar onur bey ne kadar güzel yazmış resimlerle açıklamış belgeleri ortaya koymuş... Siz hala ne anlatıyorsunuz... Kusura bakmayın bir hata olmuş... Demek hatayı kabul etmek bu kadar mı zor

3 Ekim 2024 16:23

Arayıp ilgilendikleri için bilgilendirdikleri için çok teşekkür ederim

Onur
Onur
6 Eylül 2024 01:21

İlker bey gayet güzel açıklamış ancak anlayamamışsınız ben de bu konuda size yardımcı olayım. İlk fotoğrafta ürünü almak üzere bilgilerimi giriyorum adres mail vs. Kargonun 95 TL olduğu fakat siteniz tarafından bir indirimle ücretsiz hale geldiği ve toplam tutarın 1287 TL olduğu görülürken, ikinci fotoğraftaki adıma kart bilgilerimi girmek üzere geçtiğim anda 1382 TL'lik bir tutarla karşı karşıya kalıyorum. Bu da demek oluyor ki (1382- 1287 = 95) kargo ücretsiz değilmiş. Dikkat edilmediği takdirde gözden kolayca kaçabilecek bir detay ve açıkçası pek iyi niyetli görünmüyor.

Sipariş Kargoya Verilmedi İade Yapılmıyor

Meryem
3 Aralık 2024 18:452.190

"Gökçe hanımın ilgisi için teşekkür ederim, hemen ulaştı ve yardımcı oldu 🙏🏻"

Satın Alma Sorunu Ve Müşteri Hizmetlerinden Dönüş Alamadım

Umur
27 Mayıs 2025 19:091.574

Bugün allkaria.com'dan econature kedi ve köpek maması satın alacaktım. Sepete ekledim. Ürünleri ve kart bilgilerini giri...

Satın Alma Sorunu Ve Müşteri Hizmetlerinden Dönüş Alamadım