Gökçeada Aile Sağlığı Merkezi'nde Geç Gelen Doktor Ve Keyfi Davranışlar

17 Aralık 2024 18:18

Gökçeada Aile Sağlığı Merkezi M***** O*** şikayet bildirimi. 17.12.2024 günü işimden zar zor izin alarak ehliyet yenilemek için sağlık raporu almak üzere aile sağlığı merkezine gittim. Web sitesinde açılış saati 08.30 yazarken dr. Hanım saat 10u geçe teşrif etti. Öncesinde işe geç kaldığım için orada çalışan arkadaşlara dr. Hanım. In kaçta geleceğini sormak için aramalarını rica ettim. Aynı kurumda karşı odada çalışan dr. Y******* B****** erkenden geldi ve mesaisine başladı. Orada bekleyen diğer hastalar ve çalışanlardan da işittiğim M***** Hanım. In bu durumu alışkanlık haline getirdiğidir. Kendisine geç kaldığımı söylediğimde ise benim onun amiri olmadığımı söyledi. Bilerek ve isteyerek göz muayenesi yaparken özellikle "en küçük" harfleri okutturdu ve rapor vermeyi reddederek beni ada dışına sevk etti. M***** O***'tan şikayetçiyim. Hem kurallara riayet etmemekte hem de keyfi davranmaktadır. İşime geç kaldım, 1,5 saat bekledim ve sonuç bu. İkaz edilmesini ivedilikle rica ediyorum. Dışarıda bunca değerli hekim varken meseleleri kişiselleştirip görevini layıkıyla yapmayıp hastaları mağdur etmesi kabul edilemez. Saygılarımla.

Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Aile Hekimi Randevusunda Uzun Bekleyiş Ve İletişim Sorunları

25 Kasım 2024 12:43

30 Ağustos 2023 13:54
Mert sonuçtan hiç memnun değil

Ehliyet Yenileme Sürecinde Yaşanan Mağduriyet

18 Kasım 2024 12:07

23 Nisan 2024 15:52
Şebnem sonuçtan hiç memnun değil

Aile Sağlığı Merkezleri Doktorun İlgisizliği Ve Azarlaması Gebelik Takibimi Engelledi

26 Aralık 2024 14:05