Adana Şehir Hastanesi Ortopedi Şikayet Var

26 Şubat 2024 14:04

Bugün H**** Ç**** doktora, ortopedi bölümünden randevumuz vardı. Gittik, ikinci diz iğnesi için. Hatta doktor, 'Randevu almadan gelin.' demesine rağmen ben yine de anneme randevu aldım ki kimsenin hakkına girmeyeyim dedik. Röntgene yollandık, röntgen çekilip doktorun kapısında bekledik. Yarım saat çağrılmadık. Sürekli sormamıza rağmen 'Çağıracağım, elimde liste var.' diyerek kapı dışarı edildik. Oysa sonuçlara göre yine iğne yazdırıp eczane yolunu tutup, yine doktora gelip ikinci iğnemizi yaptıracaktık. Ancak o kadar çok annemle bekledik ki daha fazla dayanamadım. Zaten kapıda bir sürü insan vardı, kavga edenler de... Bu sistemi lütfen düzeltin. En azından sadece randevulu hastalar alınsın. Hastaneye gelip de sıra numarası alma işlemi olmasın. Ya da sonuçlar çıktığında o hastayı alın. Böyle bir adaletsizlik olmamalı. İllaki tanıdık mı olması gerekiyor? Birilerinin vasıtasıyla içeri girenleri de gördük. Yaşlı annemi dışarıda bekletmeye hakkınız yok. Biliyorum, bir sürü hasta var; sedyeli, ağır durumda olanlar elbette öncelikli olmalı. Ama bizler de kurumlarda çalışıyoruz ve gelen vatandaşın işini sonuna kadar yapıyoruz. Kırmadan, azarlamadan.

Ameliyat Sonrası İlgisizlik Ve Yetersiz Bilgilendirme

07 Temmuz 11:34
Halil sonuçtan hiç memnun değil

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi Bayraklı Şehir Hastanesi Sırayı Takan Yok!

01 Nisan 2024 17:24
Arzu sonuçtan hiç memnun değil

Diş Randevusu Sorunu Ve Gecikmeli Hizmet

13 Aralık 2024 21:31