Adnan sonuçtan hiç memnun değil

Volta Rewolt RS 7 125 CC Motor Hakkında Benzinli

12 Temmuz 2024 17:43

Oğlum bana bir motor aldı. A101'den. Volta RS7 ReVolt benzinli 125 CC motoru A101'den aldığım günden beri sorun yaşıyorum. 70 km'deyken 6 ayı doldurduğum için 500 km bakımını yaptırdım. Motorun fatura tarihi 16.10.2023. Kalkışta bir silkeleme vardı. Kaç kere servise götürdüm, açtılar baskı balata ve varyatörü temizlediler, gönderdiler. Sorun devam ediyor. 7 km'den 600 km'ye kadar devamlı yeniden gittim. Baskı balatayı taş motoru ile taşladılar. İlk defa otomotivci olarak böyle bir şeye rastladım. Yani baskı balatanın taşlandığını yeni görüyorum... Kardeşi değişecekseniz değişin varyatörü baskı balatayı, benim günahım ne? Sorun yine aynı devam ediyor. Bayramda D100 karayolunda hanımla beraber gelirken arka fren teli koptu. Servis, 'benimle alakası yok' diyor. Motor 1500 km'de. Benim kabahatim ne? Bu olayla ya D100'de parçalansaydık hanımla birlikte, motorla bunun sorumluluğunu kim üstlenecekti? Servis, 'garantiye girmez' diyor, 750 TL para istiyor. Bunda benim kabahatim ne? Ben 35 senedir araba sektöründe hasar kısmı yöneticisiyim. Niye garanti verirler bütün ürünlere? Çünkü belli bir zaman sonra o parçanın ömrünü bitireceğini bilirler. Kaç kere servise gittiysem de sorun aynı kardeşim. 70 km'den beri baskı balata ya da varyatörden sorun yaşıyorum. Değiştirin garantiden, benim kabahatim ne? Şimdi de arka fren teli çıktı, garantiden değiştirmiyorlar. Daha yeni bitti ödemesi motorun, haziran ayında. Benim sorunlarım devam ediyor. Fabrikayı arıyorum, oraya müşteri ilişkilerine birilerini koymuşlar, motorun alfabesini bilmiyor. Müşteri temsilcisi demek, müşteriyle konuşup derdine çare olan kimse demek. Servisle konuşur, 'bir müşteri gelecek, sorunlarını çözün' der. Bu da yok Volta fabrikasında. Hiç kimseye Volta markasını al demem. Alın kardeşim motorunuzu, yenisini verin. Ben sizle mi uğraşacağım? Gerekli mercilere başvuracağımdan emin olabilirsiniz. İlk önce tüketici heyetine başvuracağım. Sonra kanun bana ne hak tanıdıysa onu kullanacağım. Türk malı dedim, almaz olsaydım keşke. Gereğinin yapılmasını bilgilerinize arz ve rica ederim.

04 Ağustos 2024 23:42

Motorda kalkışta silkeleme ve arka fren tutmaması. Şikayetvar

A101 Den Alınan Volta Rewolt Rs7 Benzinli 125 CC Motor hakkında profile Adnan 22 Haziran 22:50 1.410 Oğlum bana bir motor aldı. A101'den. Telefon: 0537*******35, e-posta: n***********@gmail.com. Benim adım a**** z**** e********. Telefon: 0532*******46. Volta RS7 revolt benzinli 125 CC motoru A101'den aldığım günden beri sorun yaşıyorum. 70 km'deyken 6 ayı doldurduğum için 500 km bakımını yaptırdım. Motorun fatura tarihi 16.10.2023. Kalkışta bir silkeleme vardı. Kaç kere servise götürdüm, açtılar baskı balata ve varyatörü temizlediler, gönderdiler. Sorun devam ediyor. 7 km'den 600 km'ye kadar devamlı yeniden gittim. Baskı balatayı taşladılar. Sorun yine devam ediyor. Bayramda D100 karayolunda hanımla beraber gelirken arka fren teli koptu. Servis, 'benimle alakası yok' diyor. Motor 1500 km'de. Benim kabahatim ne? Bu olayla ya D100'de parçalansaydık hanımla birlikte, motorla bunun sorumluluğunu kim üstlenecekti? Servis, 'garantiye girmez' diyor, 750 TL para istiyor. Bunda benim kabahatim ne? Ben 35 senedir araba sektöründe hasar kısmı yöneticisiyim. Niye garanti verirler bütün ürünlere? Çünkü belli bir zaman sonra o parçanın ömrünü bitireceğini bilirler. Kaç kere servise gittiysem de sorun aynı kardeşim. 70 km'den beri baskı balata ya da varyatörden sorun yaşıyorum. Değiştirin garantiden, benim kabahatim ne? Şimdi de arka fren teli çıktı, garantiden değiştirmiyorlar. Daha yeni bitti ödemesi motorun, haziran ayında. Benim sorunlarım devam ediyor. Fabrikayı arıyorum, oraya müşteri ilişkilerine birilerini koymuşlar, motorun alfabesini bilmiyor. Müşteri temsilcisi demek, müşteriyle konuşup derdine çare olan kimse demek. Servisle konuşur, 'bir müşteri gelecek, sorunlarını çözün' der. Bu da yok Volta fabrikasında. Hiç kimseye Volta markasını al demem. Alın kardeşim motorunuzu, yenisini verin. Ben sizle mi uğraşacağım? Gerekli mercilere başvuracağımdan emin olabilirsiniz. İlk önce tüketici heyetine başvuracağım. Sonra kanun bana ne hak tanıdıysa onu kullanacağım. Türk malı dedim, almaz olsaydım keşke. Gereğinin yapılmasını bilgilerinize arz ve rica ederim. Devamlı olarak Yılmaz Motor'a, h**** Bey'e gidiyorum. Saygılarımla.

12 Temmuz 2024 17:17

Mecburen beklememek için yetkili servisten parçayı aldım. Parçanın fabrika fiyatı kısa tel 138 TL servisten aldığım Fiat 350 TL. Böyle bir şey olabilir mi ya bu nasıl bir servis anlayışıdır. Fabrika her önüne gelen dükkana servis yetkisi mi veriyor. Madem öyle fabrika sitesinde neden 138 TL Fiat verip servisten temin edebilirsiniz diyor. Bunları sonradan fabrika tarafından denetleyen bir merci yok mu. Esenler servisinin bana hitabı şöyle kaça mal olur bize dedim ücreti teli 1.300 TL dedi. Dedim ki bir ön tarafı söküp teli değiştireceksiniz çok değil mi bu para dedim çok biliyorsan git kendin yap dedi ve aynen şunu söyledi kapat telefonu kapat istediğin yere de git şikayet et. Bu nasıl bir servis anlayışıdır. Yedek parça yok. Marka sattığı makinesinin arkasında durmuyor. İrtibat kuracak fabrikada kimseyi bulamıyorsunuz. Servis ağı derseniz yazdığım gibi. Tabii ki bunu işi bilen ustalar için söylemiyorum. Gerisini siz karar verin.

Tarık sonuçtan hiç memnun değil

Tarık
22 Aralık 2023 00:00
Mert sonuçtan hiç memnun değil

Mert
28 Temmuz 2023 16:38
Volta Motorun Çözülmeyen Kayıtları
Bayram sonuçtan hiç memnun değil

Volta Motor Rs7 125cc Aldıktan 1 Ay Sonra Arızaları Bitmiyor

Bayram