Trust Wallet Paramı Ödemiyor!

31 Aralık 2023 09:57

Ben Veli d***. Wallet uygulamasından danışman yardımıyla hesap açtım ve önce 250 USD ile işleme başladım. Daha sonra 2644 USD'yi Paribu hesabımdan dövize çevirip hesaba gönderdim. Uzman arkadaş, parayı bankada tutmamam gerektiğini, zararımızı iki işlemde kazanacağımızı söyledi. Ben de tekrar 1002 USD hesaba yatırdım ve uzmanla birlikte toplamda kazançla beraber 5926 USD hesapta görünüyordu. Çekim talebinde bulundum ancak 2000 USD alamadım. B*** Bey aradı, işlemin sigortalı olması gerektiğini belirtti. Benden 1888 USD talep ettiler, borç bulup yatırdım. Ancak tekrar arandığımda eksik yatırdığımı, sistemin onay vermediğini söylediler. Bunun üzerine kardeşimden 2000 USD borç alıp gönderdim. B*** Bey, çekim yapabileceğimi söyledi ve hesabım 10400 USD oldu. Uzman arkadaşla 8500 USD çekim yaptık. Para borsadan çıkmış görünüyor ama Paribu hesabıma geçmedi. Tekrar arandım ve elektronik mühür olması gerektiğini, benden 3999 USD talep edildiğini söylediler. Ben çok mağdurum, paramın ödenmesini ve çözüm bekliyorum. Lütfen yardımcı olun, çok zor durumdayım. Bu paraların hepsi borç ve asla ödeyemem. İki gündür uyku yok, canıma kıyacağım, başka çarem yok. Lütfen çözüm bekliyorum.

profile profile profile

Yorumlar (8)

Ferit

Merhaba Veli bey geçmiş olsun ne yaptınız savcılıktan bir sonuç çıktımı. Olumlu bir sonuç çıktıysa bizde başvuralım

Fevzi

Bende bu uygulamadan şikayetçiyim bende paramı çekemiyorum 23000 USD arıyorum cevap yok kimse tel cevap vermiyor benden sigorta parasını istiyorlar ama yatırmadım çünkü oda gider diye muhatap yok bunlara Fox Tv şikayet edelim çünkü bizim gibi çok mağdur var ne yapacağımızıda bilmiyoruz

Fevzi

Veli bey savcılık sonucunu bize bildirsen seviniz

Veli

Fevzi bey merhaba ne yaptınız paranızı aldınız mı Bilgi verimisin lütfen

Veli

Ben sigorta bedeli borç aldım ödedim 8500 USD çekim yaptık hesaba düşmedi nedeni elektronik mühür olması gerekir diyorlar parayı yatırırken mühür sormuyorlar çekim yaparken sürekli bizi içeri çekmeye çalışıyorlar birlik olalım gerekeni yapalım toplam hesap 10500 USD hepsi borç aldım ödemem mümkün değil intihar etmeyi düşünüyorum borcumu asla öduyemem mecburiyetten bu yatırıma girmiş oldum firmanın adı nedir benim bu konuda bilgim yok lütfen birbirimize yardımcı olalım gerekeni yapalım yazın

Önder

Kardeşim geçmiş olsun. Ekran görüntülerini alıp savcılığa giymekten başka çare yok

Ferit

Savcılığa versek bir sonuç çıkarmı

Veli

Teşekkürler ben savcılığa şikayette bulundum

Süheyla sonuçtan hiç memnun değil

Trust Wallet Finans Mağduriyeti

10 Haziran 2024 10:25
Trust Wallet Finans Mağduriyeti
Selda sonuçtan hiç memnun değil

Trust Wallet Bloke Edilen Paramı Alabilmek İçin Yüksek Teminat İsteniyor, Mağduriyetim Giderilmiyor

24 Nisan 18:56