Üzeyir sonuçtan hiç memnun değil

Teknik Yapı Yücelpark'ta Hayal Kırıklığı Ve Mağduriyet!

Teknik Yapı Yücelpark'ta Hayal Kırıklığı Ve Mağduriyet!
09 Ekim 2024 20:31

Teknik Yapı ismine güvenerek tüm birikimimle Yücelpark sitesinden 2018 yılında daire aldım, tamamını ödedim. Bugüne kadar benim dairemin olduğu blogun temeli bile atılmadı. Benim gibi eski Yücel sitesi sakinlerinden vefat eden bir sürü insan oldu. Tam 4 aydır kira ödemesi de alamıyorum. Her gün telefonla aramaktan bıktım, usandım; her gün yalan dinliyorum. Bu nasıl bir adalet, nasıl bir dünya? Evlerine, çocuklarının yanına gidip ne diyorlar bu inşaatı bitirmeyenler? Allah, hakkımızı almamıza yardımcı olur inşallah.

14 Ocak 22:54

Teknik Yapı yücel park kira ödeme sorunu. Artık yoruldum her ay aramaktan,5 ay oldu hala kira ödemesi yapılmıyor. Arayacağız diyorlar arayan yok soran yok yücelpark projesi bitmiyor. Nasıl bir vicdan vardır. İnsanları bu şekilde mağdur edebiliyorsunuz.

profile profile
13 Ocak 18:15 (Şikayetten 3 ay sonra)

Sayın Üzeyir B., Kira mahrumiyet ödemenizin kontrolü için ilgili birime bilgi verilmiştir. Tarafınıza en kısa sürede dönüş sağlanacaktır. Bizlere dilediğiniz zaman 216 688 78 78 (1153-1156) numaralardan ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Müşteri İlişkileri Birimi

Serkan sonuçtan hiç memnun değil

05 Eylül 2024 19:33

16 Ağustos 2024 15:41
İlkay sonuçtan hiç memnun değil

19 Ağustos 2024 16:22

06 Ağustos 2023 19:41