Teknik Yapı Deluxia Teslim Edilmiyor

23 Ağustos 2024 14:05

2018 yılında temeli atılmış bir proje olan Kartal Deluxia Park rezidans’dan 1+1 daireye 6 yıllık kredi kullanarak girdim. Eylül 2024 yani önümüzdeki ay son taksitimi ödeyeceğim. Girdiğimizde 2 yıl sonra teslim edileceğini vadedilmişti, sözleşmede bu tarih net olarak yazıyor. Yazıyor olmasına rağmen değil 2 yıl 6 yıllık kredim bitti ama ev bitemedi. Karşınızda gerçek muhatap bulamıyorsunuz. Sürekli şantiye şefleri veya temsil mümessilleri ile görüşmek durumunda olup, hiçbir gerçek bilgi alamıyorsunuz. Ben emekli bir insanım büyük bir umutla varımla yokluğumla bu evin yolunu gözledim. Gerçekten hayal ve ümitlerimi kırdınız. Paradan para kazanıp bitirip teslim etmediğiniz her gün için sizleri Allah'a havale ediyorum. Bizi çok üzdünüz.

profile profile
18 Eylül 2024 18:30 (Şikayetten 26 gün sonra)

Sayın Emine Tülin B, Konunuza yönelik yapılan incelemede ; Sistemlerimizde adınıza ait bir kayıt gözükmemektedir. Sizlere yardımcı olabilmemiz için bilgilerinizi [email protected] adresine göndermenizi rica ederiz. Bilgilerinize, Saygılarımızla Müşteri İlişkileri Birimi

Emine
18 Eylül 2024 19:02

Kızım Fatma Dilşad Sağlam üzerine kayıtlıdır ev. Kendisi yurt dışında yaşamaktadır. Ben annesiyim iletişim bilgileri benim hesabım üzerinden olması nedeni ile benimle iletişim kurulmaktadır. Deluxs Rezidans Park d. 315 numaradır.

Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Teslim Edilmeyen Daire İlgisiz Müşteri Hizmetleri Teknik Yapı Deluxia Park Projesi Hayal Kırıklığı

27 Aralık 2024 16:03
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Teknik Yapı Deluxia Park Residence: 5 Yıllık Bekleyişin Sonu Gelmiyor!

13 Ocak 13:55
Arif sonuçtan hiç memnun değil

26 Eylül 2023 14:23

Vadi Evleri 1'de Gecikmeli Ve Eksik Teslimat, Devam Eden Sorunlar

01 Temmuz 12:29
Tamar sonuçtan hiç memnun değil

23 Eylül 2023 12:54