Sapphire Güzellik Merkezi Yanık Problemi

31 Aralık 2024 17:12

Kütahya'da üniversite okurken 8 seans olarak aldığım lazerin 3. Seansında diğerlerine göre çok başka acıdığını ö*** hanıma durmasını söyledim fakat hava sıcak şu an hassas bir dönemindesiniz vs deyip beni geçiştirdi seanstan çıktığımda en çok acı hissettiğim çeneme bir baktım kocaman bir yanık var ilgili kişiyle görüşmek istiyorum dedim oranın müdür olan biri gelip hava sıcak diyedir dedi.

Bu bildiğiniz yanık diye çıkışınca bana krem verdi bunu sürün bir hafta geçmezse yardımcı olalım dedi bir ay uzattı da uzattı gittiğim dermatolog bunun bir yanık olduğunu bu izin geçmesi için ışın tedavisi gibi bir işlem yapılması gerektiğini söyledi bunu yüzümü yakan işletmeye her söylediğimde yok yosun peeling yok Dermapen bir şekilde hallederiz dediler asla bu salonda bir işlem yaptırmayacağımı söyledim bizim kendi doktorumuz görsün o zaman dediler doktorları falan da yok birine foto atıp madecesol ve iyi bir güneş kremi sürmem gerektiğini gerekirse temin edeceklerini söylediler.

O da yalan oldu sadece ücret iademi yaptılar onda bile oyalamaya çalıştırlar bana biz sizin güzelliğinizi çok beğenip nazar değdirdik sanırım gibi saçma sapan şeyler söylediler para iademi iki üç haftada alabildim o iz kaldı ben aylar sonra kendim tedavi ettirip kurtuldum çok az iz var hala fakat kesinlikle hakkımı helal etmiyorum.

Lazer Epilasyon Sonrası İlgisizlik Ve Para İadesi Sorunu

19 Temmuz 2025 20:12
lazer-epilasyon-sonrasi-ilgisizlik-ve-para-iadesi-sorunu-5.jpg
lazer-epilasyon-sonrasi-ilgisizlik-ve-para-iadesi-sorunu-4.jpg
lazer-epilasyon-sonrasi-ilgisizlik-ve-para-iadesi-sorunu-3.jpg
lazer-epilasyon-sonrasi-ilgisizlik-ve-para-iadesi-sorunu-2.jpg
lazer-epilasyon-sonrasi-ilgisizlik-ve-para-iadesi-sorunu-1.jpg
Burak sonuçtan hiç memnun değil

29 Eylül 2024 20:01

İstanbul Clinic İstanbul Klinik Samsun Şubesi Lazer Yanığı Şikayeti