RKS Motor Tnt125 Pro Stop Arızası

RKS Motor Tnt125 Pro Stop Arızası
14 Şubat 2024 18:47

2 Şubat 2024 te ödemesini yaptığım RKS tnt125 Pro motosikletimi 5 Şubat 2024 tarihinde sıfır km olarak bayiden teslim aldım. Motor rölanti ve düşük devirde çalışırken gaz verdiğinizde boğulup stop ediyordu. Marş basmaktan akü bitti. Servisler kendi satmadıkları motora bakmadıklarını söylediler.
Bayiden sıfır aldığım motorla rezil oldum. Tartışa tartışa satış ve servisi olan firmaya nakliye tutarak götürüp bıraktım. Servise sıkıntısını detaylıca anlattım. İki gün sonra arayıp motorun hazır dediler. Gittim abi aküsü bitmiş ondan çalışmıyormuş dediler. Arıza ne oldu dedim, abi başka arızası yok dediler.
Deneme sürüşüne çıktım, arıza aynen devam ediyordu. Bunu söylediğimde ekranda arıza ışığı yanmazsa müdahale edemeyiz siz bunu aldığınız yere götürün dediler. Allah'tan içeriden biri geldi beni dinledi ve abi beyin arızası var daha önce de aynı şikayet oldu, beyini değiştirdik düzeldi dedi. Motoru bırakın beyin isteyelim 1 ay, 2 ay artık ne zaman gelirse değiştirip size haber veririz dedi. Ben böyle sorumsuzluk görmedim.

profile profile profile

Önder

Bende de aynı sorun var. Rölantide gaz verirken stop edecek gibi oluyor sonradan gaz veriyor sizin sorununuz çözüldü mü? Çözüldüyse arıza nerede acaba bilgi verirseniz mutlu olurum.

Herşey

Aynı Tarif Ettiğin gibi 850 km deki RKS tnt125 Pro © motosikletimde Düşük Devirlerde Boğulma, gitmeme, çekmeme, stop etme gibi sorunları var yarın 1000 km bakımı var, bakım sırasında motosikletimin Yanında bekleyeceğim, Herhangi baştan savma bir iş/işçilik istemiyorum. Gereken yerlerde ses ve görüntü kaydı da almaya çalışacağım.

Öznur sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Motorum Sürekli Arıza Veriyor, Mağduriyetim Giderilmiyor

Öznur
11 Eylül 01:09
Sıfır Motorum Sürekli Arıza Veriyor, Mağduriyetim Giderilmiyor
sifir-motorum-surekli-ariza-veriyor-magduriyetim-giderilmiyor-4.jpg
Mücahit sonuçtan hiç memnun değil

Mücahit
08 Ocak 2024 17:41