Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

RKS Motor Çanakkale Ses Motor Kampanyalı Ürüne Vade Farkı Olduğunu Söylüyor

RKS Motor Çanakkale Ses Motor Kampanyalı Ürüne Vade Farkı Olduğunu Söylüyor
02 Ekim 2024 09:54

21.09.2024 tarihinde Çanakkale ses elektronik servis hizmetleri sanayi ve ticaret limited şirketi'nden RKS reale 125 CC motosiklet aldım. Satın alma sırasında peşin fiyatın 109.135 TL olduğunu söylediler ve borç altın alarak nakit olarak almak zorunda kaldım. Fakat aldığım motosiklette 109.135 TL üzerinden kredi kartı ile faizsiz 12 taksit kampanyası varmış ve bana bundan bahsedilmedi.

Ayrıca motoru teslim aldıktan sonra satış temsilcisine sorduğumda ise kredi kartına 8-9 bin tl vade farkı uygulandığını belirtti. Benden 1 hafta önce aynı bayiden kuzenim aynı motoru vade farksız 12 taksit ile almış ve benden sonra da RKS sitesinde aynı motor için kampanyanın devam ettiğini öğrenmiş bulunmaktayım. Bunun üzerine bayi ve RKS motor ile iletişime geçerek nakit paramın iade edilerek kredi kartı kampanyasından yararlanmak istediğimi belirttim.

Fakat talebim yerine getirilmemiştir. Ayrıca satılırken tüm vergiler dahil olarak satıldı fakat 21 Eylül'de satılan taşıtın MTV'si bana yansıtılmıştır. Taleplerim aşağıda belirtilmiş olup, isteklerimin yerine gelmesi hususunda gerekli işlemlerin yapılmasını arz ederim. 1- satılan ürüne ait kampanyadan bahsedilmeden ve satış sonrası yalan beyanda bulunulduğundan (8-9 bin tl vade farkı alındığı) satılan ürünün iadesi.

2- iade alınamıyor ise nakit ödediğim tutarın iadesinin yapılarak kredi kartına faizsiz 12 taksit olan kampanyadan yararlandırılmak. Saygılarımla. Ek: fatura ve satış temsilcisi ile yapılan WhatsApp mesajları (sadece markaya görünür), 25.09.2024 tarihinde alınan kampanyaya ait ekran görseli.

Sıfır Aldığım RKS Motosiklette Eksik Anahtar Ve Sürekli Arıza!

Emrullah
02 Haziran 20:55
Cihat sonuçtan hiç memnun değil

RKS Veloce Motor İle Yaşadığım Sorunlar Ve Müşteri Hizmetleri Deneyimi

Cihat
12 Ağustos 2024 14:13
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Kemal
02 Aralık 2023 06:07

RKS Motor REALE125 Alımında Yaşanan Fiyat Düşüşü Ve İlgisizlik

Faruk
20 Ağustos 2024 18:17
RKS Motor REALE125 Alımında Yaşanan Fiyat Düşüşü Ve İlgisizlik
Hamza sonuçtan hiç memnun değil

Hamza
03 Ekim 14:22