Rkn Motors Pişmanlıktır. Rkn 530 Adv. Çok Sıkıntı Bir Marka

19 Nisan 2024 14:21

23/03/2024 Motorsiklet fuarında kaporasını verdiğim motorun sonradan teminini yapamadıkları için kaporamın geri yatırılmasını talep ettim fakat veremeyiz deyip her yerden engellediler. Tamamen kötü niyetli veya bu işlerden anlamayan, zengin bir babanın oğluna açtığı bir dükkanı işleten biri gibi ilgisiz alakası biri. Başıma ne gelirse babam düzeltir nasıl olsa deyip hiçbir şeyden korkmuyor gibi. Bakalım Tüketici Hakem Heyeti alabilecek mi paramızı. Dekontu ve WP konuşmaları duruyor. Talep halinde Tüketici Hakem Heyeti'ne de ekstra bilgiler verilecektir. Rkn 530 adv marka motor için bu arada.

Yorumlar (9)

Veli
Veli

Sizi aradığım halde tel açmıyorsunuz ben motor aldım ama bana yeni evrak bile vermediniz ve sizin evrak hatası yüzünden ben halen noterde çakılı kaldım bakalım firmanın arkasında mi duracaksınız siz anlamadım beni hep oyaladınız siz vermiş olduğunuz sözü tuttun

Aynur

Kapora diyorsunuz Kaporanın ne anlama geldiğini niçin verildiğini hala kavrayabilmiş değilsiniz Hizmet veriliyor onun karşılığı olmalı Belgeyi ispatlayınız gelen belge yok Öncelikle ne istediğinizi biliyor olmanız gerekli

İbrahim

Gerçekten Instagram dan reklamını görünce almayı düşünmüştüm 530 CC diye ama önce bir şikayet var mı bakayım dedim iyi ki bakmışım yarı fiyatına verseler kesinlikle almam

Önder
Önder

Yorumlara bakmayın ben gittim yerinde gördüm, beğendim, aldım. Motordan gayet memnunum.

Aynur

Şasi no yazarsanız gerçek müşteri veya sahte müşteri olduğunuzu anlayabiliriz

Yusuf

Şasi mi daha şikayeti mi okumamışsın, kapora verdiğim motoru vermediniz diyorum şasi diyorsun

Aynur

Mehmet g. Bey sahte isimlerle yorum yazmaktan ve yazdırmaktan. Bıkmadınız usanmadınız Sanırım yeni mesleğiniz işiniz meşguliyetiniz yalan beyanlar yazmanız olmalı Yeni işiniz hobiniz hayırlı olsun Saldırıda bulunarak insan ve etrafa verdiğiniz maddi ve manevi zararları unutuyorsunuz

İbrahim

Bir müşteri destek birimi olarak bu şekilde yorum yazmaktansa önce site içinde hakkınızda yapılan şikayetleri çözerek başlamanız lazım işinizi yapamadığınızı geçtim üzerine bir de takındığınız üslup ticaret anlayışına aykırı çok yazık sizin hiç suçumuz yok yani öyle mi? Satış sonrası hizmet eksilerdesiniz çok belli neyse bu şekilde çalışarak tutunamazsınız kısa zamanda batarsınız sanırım Instagram'daki 200 k ya 530 CC motoru da elinizdekileri bitirip bırakmak istiyorsunuz 🤣

Yusuf

Dediğiniz kişiyi tanımıyorum ama Tüketici Hakem Heyeti raporum sizin parayı geri göndereceğiniz yönünde ama hala parayı göndermiyorsunuz size gelen zarfları açarsanız eğer görebilirsiniz adımı. İcralık davaya çevireceğim. O parayı tahsil edeceğim.

Sedat sonuçtan hiç memnun değil

RKN Motors Rkn Motor Adv 530 Model Sorunlu Bir Marka Ve Motor

03 Eylül 2024 23:52

18 Aralık 2023 22:09
Honda Doğu Batı Bayii Sıfır Motordaki Hasarı Çözmüyor
Barış sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Aldığım Mondial Wing50i Motorun Sürekli Arızalanması Ve Servis Sorunları

23 Haziran 2024 18:27