Rkn Motors Pişmanlıktır. Rkn 530 Adv. Çok Sıkıntı Bir Marka

19 Nisan 2024 14:2126.404

23/03/2024 Motorsiklet fuarında kaporasını verdiğim motorun sonradan teminini yapamadıkları için kaporamın geri yatırılmasını talep ettim fakat veremeyiz deyip her yerden engellediler. Tamamen kötü niyetli veya bu işlerden anlamayan, zengin bir babanın oğluna açtığı bir dükkanı işleten biri gibi ilgisiz alakası biri. Başıma ne gelirse babam düzeltir nasıl olsa deyip hiçbir şeyden korkmuyor gibi. Bakalım Tüketici Hakem Heyeti alabilecek mi paramızı. Dekontu ve WP konuşmaları duruyor. Talep halinde Tüketici Hakem Heyeti'ne de ekstra bilgiler verilecektir. Rkn 530 adv marka motor için bu arada.

Yorumlar(9)

27 Ocak 19:06

Sizi aradığım halde tel açmıyorsunuz ben motor aldım ama bana yeni evrak bile vermediniz ve sizin evrak hatası yüzünden ben halen noterde çakılı kaldım bakalım firmanın arkasında mi duracaksınız siz anlamadım beni hep oyaladınız siz vermiş olduğunuz sözü tuttun

15 Ocak 2025 06:00

Kapora diyorsunuz Kaporanın ne anlama geldiğini niçin verildiğini hala kavrayabilmiş değilsiniz Hizmet veriliyor onun karşılığı olmalı Belgeyi ispatlayınız gelen belge yok Öncelikle ne istediğinizi biliyor olmanız gerekli

31 Aralık 2024 00:18

Gerçekten Instagram dan reklamını görünce almayı düşünmüştüm 530 CC diye ama önce bir şikayet var mı bakayım dedim iyi ki bakmışım yarı fiyatına verseler kesinlikle almam

15 Aralık 2024 23:06

Şasi no yazarsanız gerçek müşteri veya sahte müşteri olduğunuzu anlayabiliriz

7 Ekim 2024 06:29

Mehmet g. Bey sahte isimlerle yorum yazmaktan ve yazdırmaktan. Bıkmadınız usanmadınız Sanırım yeni mesleğiniz işiniz meşguliyetiniz yalan beyanlar yazmanız olmalı Yeni işiniz hobiniz hayırlı olsun Saldırıda bulunarak insan ve etrafa verdiğiniz maddi ve manevi zararları unutuyorsunuz

RKN Motors Rkn Motor Adv 530 Model Sorunlu Bir Marka Ve Motor

3 Eylül 2024 23:5222.115

07/05/2024 tarihinde sıfır olarak bayiden almış olduğum RKN marka ADV 530 model olarak satılan motoru bayiden çıkarmadan...

2 Destek2 Yorum

18 Aralık 2023 22:0919.406

30.11.2023 tarihinde Doğu Batı Honda bayisinden PCX 125 motorsiklet almak için kapora verdim. Motorum 18.12.2023 tarihin...

3 Destek