Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Parcapaketim.com (E-chevrolet.com) Beklenmedik İptal Ve Fiyat Değişikliği Mağduriyeti

30 Ekim 2024 00:44

Küçük bir bebeğim var ve kaza geçirdik. Sonrasında bu siteden 21 Ekim tarihinde Opel Meriva aracım için parçapaketim'den kaput satın aldık. 4900.00 TL'ye ve servis yetkilisine birkaç güne ulaşır dedik, o da aracınızı bir haftaya teslim ederiz dedi.

Bugün bir baktık ki para iademiz olmuş, banka mesajıyla öğrendik. Yani ben görünce siteye baktım ki kaput fiyatı 6800.00 TL olmuş, muhtemelen bakıldı ki fiyat değişti, iptal etmişler. Bize kesinlikle haber vermeden işlemi iptal etmişler. Aradığımızda mail ile bilgilendirdik dediler.

Maile bakıyorum, kesinlikle mail yok. Bu kadar kolay mıdır işlem iptali, bu kadar keyfi olabiliyor mu? Bebeğim var ve hastane için aldık. Aracı asla yardımcı değil.

30 Ekim 2024 01:00

kesinlikle işlerine nasıl geliyorsa öyle yapıyorlar alıyorsun parçayı bir bakıyorsun ki iptal etmiş siparişi bir de bakıyorsun ki fiyat artmış kesinlikle güvenilir değiller iletişime geçtiğinde de paranı iade ettim ya diyorlar

Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

05 Ekim 2024 21:07
Ceyda sonuçtan hiç memnun değil

Sigorta Şirketinin İlgisizliği Ve Mağduriyetim

14 Şubat 15:58
Barış sonuçtan hiç memnun değil

Servis Mağduriyeti: Yanlış Parçalar Ve Uzayan Süreç

26 Kasım 2024 19:05