Özel Optimed Hastanesi Hatası Sonrası Yaşanan Sağlık Sorunları

Özel Optimed Hastanesi Hatası Sonrası Yaşanan Sağlık Sorunları
27 Ekim 2024 23:23

12 Ekim Cuma günü Çorlu Optimed International Hastanesi'nde *****isimli dahiliye doktoruna gittim. Baş dönmesi vardı, o da benden kan tahlilleri istedi. 13 Ekim Cumartesi günü sonuçlarımı almaya gittim. Ferritin değerimin çok düşük olduğunu, damar yolu ile demir takviyesi yaptıracağını söyledi. İstediği ilacı eczaneden temin edip tekrar hastaneye geldim. Acil kısmında önce alerji yapmaması için bir ilaç verdiler. Sonra İnferject adlı ilacı vermeye başladılar. Serumun akmadığını ve canımın çok yandığını 3-4 hemşire çağırarak anlattım. 15-20 dakikada verilecek olan ilaç 2 saatte verildi. İşlem sonrasında kolumdan damar yolu sokulduğu anda kolumun üst kısmı şişti. Doktora haber verdiler fakat cevap alamadılar, öylece beni eve yolladılar. İlaç damar dışına akmış, demir ilacı olduğu için kolum renk değiştirdi. Ertesi gün aynı hastanenin aciline başvurdum çünkü kolum çok ağrıyor ve hareket ettiremiyordum. Zamanla geçeceğini söyleyerek tekrar eve yolladılar. 2 gün sonra yüksek ateş ve titremeyle beraber tekrar başka hastaneye başvurdum. CRP değerim 50'ye çıkmıştı, alerji seviyem yükselmişti. Ve kolumdan koltuk altıma kadar olan kısımda deri altı apselerim oluşmuştu. Haftalardır bu hastanenin yaptığı hataların maddi ve manevi zararlarıyla uğraşıyorum. Kolumun nasıl geleceğine dair hiçbir fikrim yok. Sağlığıma kavuşana kadar edebildiğim her yere şikayet edeceğim sizi.

Turgay
Turgay

Şu an aynı sorunu yaşıyorum bugün Çerkezköy hastanesinde benimde ilaç verildikten sonra kolum bilekten omuzda kadar şişti aynı şekilde eve gönderildim. Peki iyileşme süreci nasıl gerçekleşiyor Herhangi bir sorun yaşadınız mı

07 Ağustos 2024 16:01
Özel Ümit Hastanesi Hemşire İhmali Ve Sorumsuzluğu
Necati sonuçtan hiç memnun değil

31 Ekim 2024 19:39
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Medical Park Çanakkale - Kötü İşleyişi

23 Nisan 2024 10:40