Şengül sonuçtan hiç memnun değil

Özel Kale Okulları Özel Kale Okullari İzmit

11 Şubat 2024 13:10

Bu okula iki arkadaş kayıt yaptırdık ve başımıza gelenlerden dolayı çocuklarımızı yarı dönemde okuldan almak zorunda kaldık.
Okulda ciddi bir güvenlik zaafiyeti var. Güvenlik okul kapanmadan önce okuldan ayrılıyor bu süreçte okul kapısı kilitli tutulmuyor.
Çocuklar bahçede iken, okulun dışındaki tel çitlerden genç bir erkeğin kendilerine seslenerek onları okulun karşı tarafındaki Güneş okullarının orada bir sinemaya götürmeyi teklif ettiğini oğlum ve arkadaşı okul müdürünün yanında bize anlattılar. Yine ortada güvenlik yok. Bu da başımıza gelen ikinci güvenlik zaafiyeti.

Bir diğer olay birisi bahçe tellerine ekmek asmış ve çocuklarımız o ekmeği bulup yemişlerdir. Arkadaşıyla beraber kapısı rahatça açılan okulun bahçesinde karanlık ve soğuk havada yalnız başlarına bulunuyorlardı. Bu durumla ilgili şu an görevine devam eden Müdür Bey’e şikayetlerimizi sözlü olarak dile getirdik.

Lise öğrencilerinin ilkokul öğrencileriyle zaman zaman aynı tuvaletleri kullanması, bahçeden sözlü (sinkaflı) söylemlerde bulunması söz konusudur. Çocuğum tarafından defalarca bu durum dile getirilmiştir. Pedagojik açıdan bu durum çocuğumuzu etkilemiştir.

Okulda İngilizce öğretmeninin hakaretvari sözlerine maruz kalmıştır (hoşt demiş çocuklara).

Oldukça kalitesiz bir okul. Eğitim konusundaki eksiklerine değinmiyorum bile ki ben sadece çocuğuma güvenli bir ortam sunsunlar istemiştim. Bütçemize uygun diye tercih ettik ama çocuğumuzun güvenliğini de düşünerek başka bir okula nakil ettirdik. Bu okula kayıt ettireceğinize sıradan bir devlet okuluna yazdırın buradan çok daha disiplinli ve kurumsal kimlik sahibidir

12 Şubat 2024 11:30 (Şikayetten 22 saat sonra)

Kale Okulları İzmit Kayıt Ettirmeden Önce Okuyun!

06 Şubat 2024 13:55

Okulda Güvenlik Ve Eğitim Sorunları