Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Okey Elit Acil Dönüş Bekliyorum

08 Eylül 2024 13:22

Elit Okey sitesi durduk yere hiçbir şey yapmadan çiplerimizi sıfırlıyor. Şirketler 24 saat oyun oynuyor. Hiçbir şey yapmıyorlar. Hakkıyla oynayan insanları sürekli banlıyorlar, sürekli çip aldırıp sürekli sıfırlama halindeler. Dün 4'lü masada hiçbir şey yapmama rağmen banlandım. Madem ben şirketim, masada tek başıma mı şirket yaptım? Sadece beni banladınız, diğer 3 oyuncunun çipi duruyor. Bu nasıl oluyor? Bir açıklama yok, insanlar çekemeyip şikayet ediyor. Bunlar da incelemeden tamam deyip banlıyor. Böyle bir oyun sitesi olamaz.

08 Eylül 2024 13:14

Merhaba ben yasemin adlı oyuncunuzum bir haftadır masalarda tehdit ediliyorum sırf sansım tutup karşıdaki oyuncuyu yendim diye bütün arkadaşlarını tıplayıp beni masa masa tehdit etmekteler coğu oyuncular bunu gördü elmas bölümünde masaları inceleyip benim oynadıgm oyunlara bakar mısınız nerede şirket yapıp nerede aktarma yapmışım ya da el bozmuşum lütfen bir açıklama bekliyorum eğer incelerseniz a***  c h*** t n**** e adlı oyuncunun tehtitlerini masaya oturup beni banlatmak istediğini göreceksiniz buna yolcu h a*** d m*** s adlı oyuncularımız şahittir yapılan tehditleri gördüler sizde bu insanlara inanarak beni banladınız alnım ak hiçbir şey yapmadım cipleri in iadesini talep ediyorum lütfen adil olanı budur masada şirket olsaydı diğer oyuncular neden banlanmadı şirketi ben tek başıma yaptım K*** e*** diğer yasemin adlı oyuncularda masadaydı bunlar neden duruyor açıklama istiyorum lütfen dün a*** c masaya gelip ısrar la masadan e*** a yı çıkarmaya çalıştı beni banlatmak için e*** yüz defa cık banlatacağım dedi bunları lütfen inceleyin yaptığınız haksızlığı sizde göreceksiniz çiplerimin iadesini istiyorum bir an önce

08 Eylül 2024 16:27

Sayın elit Okey hala bir açıklama yok cevap verme tenezzülünde dahi bulunmuyorsunuz bu şekilde bir yere varamazsınız ben sizin gözünüzde şirket yaptıysam tek başıma yapmadım diğer oyuncular neden banlanmadı açıklama bekliyorum ki şirkette yapmadım elimi masayı inceleyebilcek gücünüz vardır sanırım 3 oyuncunun masada tehttileri karşısında hesap kapatıyorsunuz siz kimden yanasınız onu da çözemedik düzgün oynayan insandan yanamı şirketten yanamı şirketmi yapalım bizde ne istiyorsunuz inanın biz anlayamadık aydınlatırsanız seviniriz

09 Eylül 2024 11:53

Merhaba en başından beri tehdit ediliyordum markaya ulaşamadığım için buradan yazıyorum kendi adamlarını sisteme yerleştirip canlarının istediği gibi banlatıyolar bütün ekran görüntülerini atmama rağmen hala bir dönüş yapılmadı

Okey Elit Sitesinde Hile Ve Hesap Sorunları Yaşıyorum

11 Şubat 2024 15:50
Okey Elit Oyun Sitesinde Haksız Kazanç Ve Müşteri Mağduriyeti

Elit Okey'de Adil Olmayan Oyun Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

25 Ekim 2025 02:19
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Okey Elit Denetimsiz Şirket Ve Haksız Çip Kaybı

21 Eylül 2024 23:09