Nurbanu Çimen Etikete Rağmen Kusur Kabul Etmiyorlar.

Nurbanu Çimen Etikete Rağmen Kusur Kabul Etmiyorlar.
17 Mayıs 2024 22:02

Nurbanu Çimen'den daha önce 3 adet piliseli etek aldım ürün ve beden memnuniyeti dolayısıyla daha sonra aynı modelin farklı bir rengini aldım. 1 beden 90 cm sipariş verdim. Gelen etek belimden düşeyazıyor. Lastik kalitesi kötünün de ötesi. Giyile giyile gevşemiş de artık tutmuyor gibi. Dedim bedene bakayım 2 beden etiketi var. İletişime geçiyorum neymiş iade olamazmış, hata yokmuş. Etiket hatalı yapıştırılmış, ölçü aynıymış. Aylardır kullandığım eteğimin beliyle yeni gelen eteğin belini ölçünce aynı olduğunu görecekmişim. Ya eski eteklerimin kullanılmış lastiği bu lastikten iyi durumda. Müşteri memnuniyeti odaklı değiller kesinlikle. Tavsiye mi? Asla

22 Mayıs 2024 11:02
Nur sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Ürün, İlgisiz Müşteri Hizmeti Ve Eksik Para İadesi!

20 Haziran 2025 11:58

06 Mart 2025 16:03
Şüheda sonuçtan hiç memnun değil

27 Ağustos 2024 00:39
Nurbanu Çimen Kloş Etek Tüylenme

Satın Aldığım Eteğin Tüylenmesi Ve Mağaza İlgisizliği Nedeniyle İade/Değişim Talebim Karşılanmadı

05 Mayıs 2025 12:30