Natera Nipt Testi İçin Kan Verdik Bugün Sonuç Hala Çıkmadı!

Aslı
07 Eylül 2024 10:40

Natera Panorama firmasına nipt testi için kan verdik bugün sonuç hala çıkmadı. 10- 12 günde çıkar denildi. 16. Günde hala sonuç bekliyorum ve firma parayı tabii ki pesin alıyor. Ben sonuç için ne kadar bekleyeceğimi bilmiyorum. Süreç ne kadar uzayacak?

Yorumlar (10)

Mert

Merhabalar, nipt testi için eurofims veya Panorama ile nasıl iletişime geçebiliriz. Türkiye distribütörü var mıdır? Doktorumuz bu konuda çok ilgilenmedi. :(

Gamze

Eurofins nipt testi bu sabah verdim çok ilgililer ulaşılabilir kolaylıkla tavsiye 2 arkadaşım ve doktorum üzerine yaptırdım. Size de tavsiye edebilirim

Gamze

Merhabalar bulabildiniz mı iletişim numarası

Aslı

Takipli olduğum doktorla sonuca ulaştım

Gamze

Merhabalar iletişim numaraları nerede acaba

Nipt testi

Rıdvan

Aslı hanımdan henüz cevap gelmedi. Ancak natera.com internet sitesindeki iletişim formunu doldurdum, bakalım dönüş yapacaklar mı? Başka bir iletişim yolu bilmiyorum. Siz bulabilirseniz paylaşır mısınız?

Rıdvan

Merhabalar ben de natera Panorama ile yaptırmayı düşünüyorum, nasıl iletişime geçtiniz nasıl yaptırdınız rica etsem süreci anlatabilir misiniz acaba. Bir de fiyatı nedir yazabilirmisiniz

Gamze

Tabii ki de mutlaka paylaşırım. Siz hangi konuda işlem için soruyorsunuz bulamadığım için başka önerilen bir firma buldum

Gamze

Merhabalar bulabildiniz mi iletişim numarası

Hale sonuçtan memnun değil

Hillturkey Kur Hesaplama Hatası Diye Tekrar Para İstemesi

26 Mart 2024 15:27
Mert sonuçtan hiç memnun değil

Natera Hijyen Eksikliği ve İlgisiz Yaklaşım Hayal Kırıklığı Yarattı

25 Ağustos 11:35