Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

05 Mayıs 2024 18:22

Mobilbahis 11 Nisan günü siteye girişimi engelledi. Güvenlik sebebiyle hesabınız kısıtlanmıştır uyarısı aldım. Müşteri hizmetleriyle iletişime geçtim rutin kontrol adı altında kontrol tamamlandıktan sonra hesabınız açılacaktır bakiyeniz güvencemiz altındadır şeklinde yanıtlar verdiler. Daha sonra 3 iş günü sonunda suistimal edici davranış sebebiyle süresiz hesabınız kapatılmıştır. Mesajını aldım içerisinde 1.982.090₺ bakiyem olan hesabımı hiçbir mantıklı gerekçe göstermeden kapattılar. 2 milyon parama el koydular resmen. Güvenilir site diye söylenmişti hiçte söylendiği gibi değil. Nasıl yaparım nereye başvurabilirim paramı nasıl alabilirim bilmiyorum. Hiçbir hile hurda bir şey yapmadım gerekli tüm evrakları gönderdiğim halde bunu yaptılar. İnsanların emeklerine el koyan eden site bu. Kesinlikle oynamayın, oynattırmayın!

27 Haziran 2024 23:24

Mobilbahis Paranıza El Koyuyor! Bu site emeklerinizi gasıp ediyor. Bakiyeniz biraz yükseldimi saçma sapan sebepleri öne sürerek hesabınızı süresiz askıya alıyorlar. Oynamayın, oynattırmayın. Bu site derhal kapatılmalı faaliyet göstermemeli!

profile profile profile

Hüseyin
Hüseyin

Bahsettiğiniz sitenin lisans veren şirketine mail yoluyla şikayette bulunun bana da aynısını yaptılar ama ben bu yolla paramı aldım

Ferhat
Ferhat
Şikayeti Çözüldü

Ne yaptın alamadınsa Instagram bana ulaş gerekli yerlere şikayet edelim : ferodadass

Aytuğ
Aytuğ

Gelişme var mı

Anonim
Anonim

Suistimal derken, genelde ne gibi oyunlar oynuyorsunuz bahis falan mı ya da belki yardımcı olabilirim

02 Ocak 2024 22:43
Mobil Bahis Parama Sebepsizce El Koydu
Mobil Bahis Parama Sebepsizce El Koydu

Necmettin
28 Temmuz 2024 02:26

Hesabım Açıklamasız Kapatıldı, Kazancım Ödenmiyor Ve Müşteri Hizmetleri İlgisiz

26 Ağustos 2025 13:23
hesabim-aciklamasiz-kapatildi-kazancim-odenmiyor-ve-musteri-hizmetleri-ilgisiz-1.jpg