Esra sonuçtan hiç memnun değil

17 Ocak 2024 10:59

Bugün iş çıkışı annemden 'Merve Nefis Pasta Fırını Güngören' kurabiye almasını rica ettim, sağ olsun aldı. Eve geldi paketin ağzını bile bantlamamış dökülmüştü 5 dakika yolda. Neyse açtık bir baktım masmavi bir şey var kurabiyede. Gıda boyası kullanmışlar Antep fıstıklı kurabiyeye. Madem az koydunuz bari böyle kamufle etmeyin daha küçük düşürücü olmuş. Hem tadı çok kötüydü hem böyle bir fire vermiş oldunuz. Ufak sinek mide bulandırır hesabı. Ayrıca fotoğraflara da ekledim truf tarzı bir şey aldırmıştım ilk kez olduğu için deneyelim diye, neyse ki birer ikişer aldırdım beğenmezsem ziyan etmeyeyim dedim. Maalesef hepsi birbirinden kalitesiz. Truf dediğim çok çok kötü yani ben ömrümde yemedim böyle kötü ve ekşi bir tatlı. Tahinli kurabiye de tahin çok lezzetsiz. Bu yorumları çok rahat yapabilirim çünkü yolum düştükçe tüketiyorum. Artıklardan mı yaptınız bilmiyorum yiyemedim çıkarttım. Ayrıca insan sattığı ürünü bakkal poşetinde satar mı hiç? Hani böyle biraz da markalaştıysa yani yıllardır görüyorum Güngören kaymakamlık karşısındaki şubesini ama hiç yolumu düşürmemiştim. İyi ki de içime sinmemiş girmemişim bu zamana dek. Bu arkadaşlar satıyor işte bildiğiniz beyaz naylon poşet. Bu bile kalite meselesi.

Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Lara Pastanesi Sağlıksız Ürün Ve İlgisiz Müşteri Hizmeti

23 Aralık 2024 11:18
Lara Pastanesi Sağlıksız Ürün Ve İlgisiz Müşteri Hizmeti
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

26 Kasım 2024 22:14

05 Ekim 2024 14:38
Mille Presse Maltepe Şikayeti
Ayten sonuçtan hiç memnun değil

Pasta 7 Körfez Yalıkavak Fırın

Ayten