Malatya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Muayene Olamama Mağduriyeti!

23 Ocak 2024 10:15

19.01.2024 tarihinde oğlum için ortopedi bölümünde randevu almıştım. Oğlum MSÜ e ye hazırlanıyor. Öncesinden herhangi bir rahatsızlığı olup olmadığını öğrenmek için muayene olmak istedik. Sorunumuzu dile getirir getirmez sert bir dille böyle bir muayeneyi resmi bir belge olmadan yapamayacağını söyledi odadan kovar gibi bir üslupla! Oğlum açık bir dille anlattı doktor adı altında insanları küçük gören şahıs cevap verirken bile oğluma değil başka yerlere bakarak konuştu. Biz kendisinden askeriyeye rapor vereceğiz illa rapor verin demedik bu bir ikincisi normal vatandaş olarak gelip muayene olmak istesem olamayacak mıyım? Böylelerinin diplomalarını sorgulamak lazım! Neylerine güveniyorlar siz kimsiniz! O yemini ederken ileride saygılı olacağım hastalarıma diye de söz verin. Mesleğimi hakkıyla yaptım demek için saygınıza dikkat etseniz keşke. Siz doktorsunuz bizde hasta olarak geldiğimizde bizi dinleyip yardımcı olmanız gerekmez mi! Gerekli tüm şikayetlerimi her yere yapıyorum umarım hastane yetkilileri gerekli uyarıları yaparlar şikayetçiyim.

Randevu Stresinde Mağduriyet: Doktorun İlgisizliği

17 Ekim 2024 21:14

06 Haziran 2024 16:32
Pelin sonuçtan hiç memnun değil

29 Mayıs Devlet Hastanesi Ortopedi Bölümü Doktor Saygısızlığı

16 Ağustos 2024 16:19