LNB Professional Protez Jel Mağduriyeti

LNB Professional Protez Jel Mağduriyeti
19 Ocak 2024 21:56

LNB Professional markasından, sahibinin öve öve bitiremediği builder jelden aldım. Kargoda, ambalajda herhangi bir problem olmadan geldi. Rengini görmek için (Dove rengi) açtım, baktım güzel. Kapadım kapağını, koydum rafa. Ertesi gün kapalı kapağının altından sızarak aktığını fark ettim. Biri düşürmüştür, yan yatmıştır, geri düzeltmiştir diye düşündüm, sildim geri koydum. O günden beri kapalı kapağın altından, düz zeminde durduğu halde şişerek akma yapıyor. Eklediğim videoda göreceksiniz, ürünün her tarafından akıyor. Yani bir yana yattı da oradan aktı değil, tüm kenarlarından şişerek sızıyor. Kapağı açık bırakırsam ürün duruluyor, kapatınca kabına sığamayıp akıyor resmen :) Ürünün yarısı bu şekilde boşaldı. Satan hanımefendiye video attım, sorunu yazdım. Siz açtıktan sonra öyle olduysa bizle alakalı bir durum değil dedi 🥲 bir daha da okuyup, cevap vermediler. Kapağı açarken akma büyüsü mü yaptım ben? Nasıl ben açtıktan sonra ürün bozuluyor? Ben değil başkası açsa ne olacaktı mesela 😅 besmelesiz mi açtım ne yaptım da ben açınca bozuldu? Bu mal açılacak yani sonuçta, kullanmak için açmak gerekiyor :) bu olay bana bildiğin üründen şaşmamayı hatırlatmış oldu. Ürünü satan hanım bunu okuyup, çözüm üretmeye çalışacak bir kafa yapısına sahip değil maalesef.

Nur sonuçtan hiç memnun değil

27 Mart 2024 01:16
Baby Houses Mobilyam Kırık Geldi Ve İlgilenmiyorlar!
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Banyome Ve Üretici Hansgrohe Şikayeti

Gökhan
14 Aralık 2024 18:26

Eylül Mobilya Başlık Baza Yatak Sadece Oyalıyorlar!

22 Mart 2024 12:24
Ece sonuçtan hiç memnun değil

03 Ağustos 2024 10:28
Busem sonuçtan hiç memnun değil

Mute Jewelry Kusurlu Ürün Satmaları

20 Eylül 2023 10:47