24 Şubat 2024 10:56

Ürünü 'ıspanaklı peynirli' diye aldım; ancak içi neredeyse boştu ve malzeme miktarı çok azdı. Hamurun lezzeti güzeldi; fakat içinde daha fazla ıspanak ve peynir olmasını tercih ederdim. Ayrıca, ürün tam dilim haline getirilmemiş ve dondurulmuş olarak satıldığı için ayırmakta güçlük çektim. Bu yüzden hepsini aynı anda ısıtmak zorunda kaldım. Dilimlemek için her birini ayrı ayrı ısıtmak yerine, tümünü birden ısıtıp yemek zorunda kaldım. Bu durum tam bir hayal kırıklığı yarattı. Ürünün fişi ya da faturası da olmadığı için paramın boşa gittiğini düşünüyorum.

23 Şubat 2024 22:06

Ek
Ek

Börek Siparişimde İç Malzeme Neredeyse Yoktu

26 Mayıs 20:44

Dilim Börek Kötü Sarma Hakkında

26 Şubat 2024 13:07
Dilim Börek Kötü Sarma Hakkında
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Bayat Ve Bozuk Baklava Satışı Sonrası İlgisiz Müşteri Hizmeti

18 Haziran 21:48