Samet sonuçtan hiç memnun değil

Samet
03 Şubat 2024 23:24

Bu firmadan 27.05.2023 tarihinde ekte fotoğrafını koyduğum yemek masası takımını ve bunun yanında bir de oturma grubu aldık. Ürünler 25.06.2023 tarihinde bize geldi. Hemen ertesi gün yemek masası takımının mağazada teşhir ettikleri ürün olduğunu fark ettik. Gelen masada ayna da çizikler vardı sandalyeler les gibiydi. Sandalyelerdeki pisliğin görülmesi için foto ve videoları da ekte paylaşıyorum. İlk görüşmemde teşhir bir ürünü nasıl gönderirsiniz sandalyeler leş gibi dediğimde "abi bir yanlışlık olmuştur yeaa" gibi lakayıt bir cevap aldım o tarihten beri defalarca telefon görüşmelerimiz oldu.

İlk başlarda sürekli tarih verip sözlerini tutmadılar sonra sandalyelerin kumaşı elimizde yok başka bir kumaştan yapılacak dediler. Bunu kabul etmedik birkaç ayda öyle devam etti süreç. En son sandalyeleri güç bela getirdiler. Mevcut durumda üzerinde çizikler olan masamız değişmedi çizik olan aynayı götürdüler yerine getirdikleri aynanın da sırları kalkmıştı geri götürdüler hala gelmedi. Şaka değil aynayı götürdüler ve parasını aylar önce ödediğimiz ayna hala gelmedi. Biz sabırla iyi niyetimizi bozmadık ama bu firma iyi niyetten anlamıyor.

Ben hayatımda bu kadar esnaflıktan nasibini almamış, bu kadar müşteriyi mağdur eden bir firma görmedim. Aylardır uğraşmaktan yorulduk hem Hakem Heyeti'ne hem de CİMER'e şikayetimizi yaptık sonucu bekliyoruz.

Sultan
25 Ağustos 2023 19:29
Yalçın sonuçtan hiç memnun değil

Yalçın
23 Kasım 2023 10:34
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Duygu
12 Temmuz 2023 18:22
Gülşah sonuçtan hiç memnun değil

10 Ocak 2025 15:10
Mobilya Satın Alma Deneyimimiz
Leman sonuçtan hiç memnun değil

07 Ocak 2025 11:28