Rasid sonuçtan hiç memnun değil

Excel Yatırım adı kullanan Yatırım Uzmanı İle Yaşadığım Sorun Ve Paramın İadesi Talebi

24 Temmuz 2024 04:45

Yaklaşık 2-3 aydır Excel yatırım uzmanı K**** K** tarafından her gün aranarak sonunda yatırım yapmaya karar verdim ve 797 USDT yatırdım. Bir gün sonra ana parayı geri çekecektim, öyle anlaştık. Birisinden borç aldım. Parayı yatırdıktan sonra K**** K** iletişimi kesti. Sonrasında Excel yatırım kurumu ile iletişim kurdum. K**** K**'un kurumdan ayrıldığını söylediler. Böyle bir kurum olmaz; yatırım uzmanları yatırımcıları mağdur edemez. Bu kurumda kimse işlem yapmaz. Kurum yetkilisine seslenmek isterim. Lütfen yatırdığım 797 USDT'yi geri göndermenizi rica ediyorum. Bu parayı borç alarak sizin kurumunuza yatırım yaptım. Yatırım uzmanınız kurumdan ayrıldıysa yatırımcılar ile iletişim kurması, hesap açması hata. Bu kurumun hatası. Lütfen konu ile ilgili yardımlarınızı rica ederim. Beni yanlış anlamayın, sizin de çocuklarınız ve anne babanız var. Bu para bir şekilde sizden 10 kat fazlası ile çıkar. O yüzden kimsenin hakkını yemeyin. Alta fotoğrafta hepsini görebilirsiniz.

30 Eylül 2024 14:53

Buradan Excel Yatırım Kurum yetkilisine seslenmek isterim. Yatırım uzmanı olarak çalışan k*** k*** hakkında bir çözüm bulmadığınız için hepiniz Allah'a havale ediyorum. 797 USDT kaybımın 100 katı olarak geri dönmesini diliyorum. Paramın kaybı nedeniyle mağdur oldum.

30 Temmuz 2024 22:19

Merhaba iyi günler budan Excel yatırım kurum yetkilisine seslenmek isterim neden ilgilenmiyorsunuz sorunu çözemiyorsunuz benim suçum sizin kurumunuza yatırım yaptığım yani sizi kuruma güvendim inandım ve yatirim yaptım ama sizin yatırım uzmanı Kutay Koç dolandırıcı olsa benim ne suçum lütfen konu ile ilgili yardımlarınız rice ederim sizin kurumda çalışanın iletişimi bilgileri vardır arayın konuşun Kutay Koç ile olamıyorsa dave açın mahkemeye verin kurum olarak siz yapabilirsiniz neden yatırımcıları mağdur durumda bırakıyorsunuz böyle devam ederseniz kurumunuzda yatırımcı bulamazsınız ve hepsini kayıp edersiniz konu ile ilgili yardımlarınız rice ederim altta ödeme bilgilerimi bırakıyorum lütfen 797 USDT geri gönderirseniz sevinirim

Ziraat bank tl IBAN TR51 0001 0008 6096 9850 7850 01

Ziraat bank USD IBAN TR24 0001 0008 6096 9850 7850 02

USDT Trc20 TMk2kQd36DZYuWN49CLhgbq3kknZSYD9eJ

24 Temmuz 2024 05:19

Excel yatırım kurum yetkilisine seslenmek isterim. Yaklaşık 2-3 aydır yatırım uzmanı K*** K*** tarafından aranarak sonunda excel yatırım kurumuna yatırım yapmayı karar verdim çünkü para ye ihtiyacım vardı öğrenciyim üniversite borcumu öderim diye düşündüm ve arkadaşımdan borç aldım 797 USDT yatırdım. Hatta yatırım uzmanı K** K*** bana bugün önemli veriler var onu kaçırma 1 gün sonra ana parayı geri çekebilirsin kar ile devam edebilirsin bende borç alarak yatırım yaptım ama sonra yatırım uzmanı K** K** benimle iletişimi kesti bir gün sora Excel yatırım kurum ile iletişime geçtim benim Excel yatırım hesabıma para yatmadı diye sordum kontrol ettiler sonra ne zaman yatırım yaptın diye sordu bende 1 gün önce Excel yatırım uzmanı K** K*** tarafından sunulduğu adrese yatırım yaptım bana hesap aç di dedim sonra K*** K** bizin kurumdan ayrıldığını söyledi böyle bir saçma bir kurum olur mu ben güvenerek yatırım yapıyorum yatırım uzmanı olarak hesap açıp parayı alıp ortalık dan kayıp oluyor bu kurumun suçu kurum yatırımcılarının güvenliğini korumak zorunda böyle devam ederse yatırımcı bulamaz yatırımcılar kaçar lütfen benim yatırmış olduğum 797 USDT geri göndermeniz isterim konu ile ilgili yardımlarınız rica ederim

Rasid
04 Ağustos 2024 16:34

Merhaba iyi günler Excel yatırım kurum yetkilisine ve kurum sahibine seslenmek isterim neden yatırımcıları mağdur durumda bırakıyorsunuz sorunlarını çözemiyorsunuz neden Excel yatırım kurumunu kötü amacı kullanmasına yatırımcıları dolandırmasına izin veriyorsunuz 3 hafta önce Excel yatırım kurumun yatırım uzmanı Kutay Koç tarafından dolandırıldım ve hale bir çözüm bulamadınız neden Kutay Koç a deva açmadınız mahkemeye vermediniz bu soruna çözüm bulmasanız Excel yatırım kurumunu dolandırıcılığa ortak diye bilirim Konu ile ilgili yardımlarınız rice

Filiz

Dönüş yapıldı mı size?

Kadir

Geçmiş olsun kardeşim. Burada çok ocaklar sönüyor maalesef. Kimseninde zerre kadar umurumda değil.

09 Mayıs 12:07

Skype Baykar Platformunda Yatırım Oyununa Düştüm