Osman sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Jasminbet Sahte Site Kopyası

Jasminbet Sahte Site Kopyası
28 Ocak 2024 02:09

Dün saat 17.40'ta her zamanki gibi Jasminbet'in güncel olduğunu söyleyen ve çıkan linkten, adres çubuğuna bakmadan 'Nasıl olsa yıllardır aynı site' diyerek yatırım talebi verdim. Biz bu sitede aynı aileden 3 kişi olarak yıllardır oynarız. E**** A******* adına kayıtlı Papara hesabından 1500 lira yatırım yaptım, Papara üzerinden. Ancak site, internet korsanları tarafından kopyalanmış ve mağdur olduk. Dün tarafıma telefonla, yatırımınız için bu mağduriyeti karşılamak üzere dönüş yapılacağı söylendi ama kimse aramadı. Kullanıcı adım Osmn3.

Meyra
Meyra

Mağduriyeti giderdi mi Jasminbet? Bana da aynısı oldu üç dört gündür kaybınızı vereceğiz diyorlar ama ses yok

Osman
Osman

Yok henüz ne arayan var ne soran arkadaşım

Çağatay sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Çağatay
01 Haziran 2024 00:39
"Güneş Hanıma sorunumu çözdüğü için teşekkür ederim"

Anıl
08 Temmuz 2024 20:33
Jojobet Şifre Sıfırlama Linki Hatası
Özcan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

07 Mayıs 2024 03:22
"Tamam teşekkür ederim"