Yalçın sonuçtan hiç memnun değil

Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nde Yatay Geçiş Mağduriyeti

05 Ekim 2024 23:00

Hasan Kalyoncu Üniversitesi bizi çok mağdur etti. Kardeşim Kıbrıs'ta psikoloji bölümünde okuyordu ve Hasan Kalyoncu'ya yatay geçiş yapmak istedi ve kayıt vs. yapıldı. Hiçbir bilgilendirme yapılmadan asıl mağduriyetler silsilesi kartla ödemeyi yaptıktan sonra gerçekleşti. İş ders kaydı aşamasına geldiğinde ders içerikleri Kıbrıs'tan geldi. Öğrenci işlerine içeriği verdik ve rehber öğretmenle ders kaydı aşamasındaydık. Sonra baktık ki 3. sınıfa geçecek olan kardeşimin 4 yıl daha okumasını istiyorlar. Ek madde 1 diye bir şeyden bahsediliyor. Sonrasında konuyla ilgili hiçbir muhatap bulamadık, herkes topu başkasına atıyor. Asıl görev alanı bu konu olan kişiler bile ilgisizce ve umursamazca yaklaştı olaya. Ders kaydı bile yapılmadan 200 bin liranın 100 bin lirasına çizik çekmemiz gerektiğini çok normal bir durummuş gibi söylediler. Durum bu, ders kaydı bile yapılmadan tek bir saat derse bile girilmeden 100 bin liraya çörekleniyorlar. Bu konuyla ilgili dilekçe verdik. Şu anda bu durumun yasal takipçisiyiz.

Avocado
Avocado

Durumunuz nedir? Kardeşiniz hasan kalyoncuya geçiş yaptı mı? Yoksa vazgeçtiniz ve halen Kıbrıs'ta mı?

Yalçın sonuçtan hiç memnun değil

Eğitim Kurumunun Sorumluluk İhmali Ve Maddi Mağduriyet