Özgür sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

04 Aralık 2024 03:20
Özgür'ün Teşekkür Mesajı
“Eylül hanım ilgilendi sağ olsun”

Deneme bonusu kazancımı multi hesap bahanesiyle kapattılar. Aynı aileden 2 kişi almış diyorlardı bunun üzerine WP'den yardımcı G***** bey ile konuştum ama bir çözüme varamadık. İsin komik olan tarafı şu ben kimlik belgemi ve e devlet aile listemi atmaya razıydım ki attım zaten yani o hesabın bana ait olması mümkün değil. 4K parama kondular daha deneme bonusunu 40 takla atıp ödemeyen bir siteye yatırım yapacaksanız olacakları siz düşününüz. Dipnot saat 15.00 da talep vermiştim 00.30 a kadar 3 kez iptal edip 4. De hesabımı sildiler.
Kullanıcı adım z0gir

15 Ocak 2025 16:59 (Şikayetten 1 ay sonra)

Değerli üyemiz, Şikayetiniz tarafımıza iletilmiştir. En kısa sürede size dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Golbet

22 Ocak 2025 15:29

Eylül hanım ilgilendi sağ olsun

22 Ocak 2025 15:33

Sayın üyemiz, Yaşadığınız sorunun çözüme kavuştuğunu öğrenmek bizi memnun etti. Daha iyi bir hizmet sunabilmek için öneri ve görüşlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Golbet

Melike sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Melike
18 Ocak 2024 18:15
"Problem 24 saat geçmeden çözüldü teşekkür ederim"
Rıza sonuçtan hiç memnun değil

Verabet Çekim Talebim Keyfi Olarak İptal Edildi, Hesabım Sıfırlandı

Rıza