Ridvan sonuçtan hiç memnun değil

29 Aralık 2024 18:17

20.12.2024 tarihinde 20:44 saatinde A101 H207 mağaza kodlu Silopi Şubesinden 847,05 TL'lik elektronik ve hırdavat vs. Gibi çeşitli ürünler satın aldım. Ancak elektronik kategorisinde olan 46,00 TL'lik Go Mobile marka GM-MCC-01 şarj kablosunu telefonuma taktım şarj etmedi. Müsait olmadığım için 27.12.2024 tarihinde 17:40 saatinde aynı mağazaya gidip iade etmek istedim. Mağaza çalışanları bölge sorumlularına sorup ona göre alabiliriz dediler. Sonra faturamı ve ürünü kasada okutup ücret iadesi için aynı kredi kartını istediler kredi kartımı pos cihazlarına okutmamı istediler. Okuttum şifre istedi. Doğru şifremi girmeme rağmen A101 pos cihazı girdiğim şifreye hep yanlış uyarısı verdi. Bankamın mobil bankacılığından şifremi değiştirdim, gittim ATM makinesinden de kredi kartımı taktım yeni şifreyi onaylatıp yükledim. A101 mağazasına gittim tekrar ürün iadesi mi yapabilmek için ancak yine pos cihazları kredi kartımı okutup yine doğru ve yeni güncellenmiş şifreme bile yanlış diye uyarı verdi. A101 Çalışanları tekrar tekrar ürün iadesi yapmak için denediklerinden dolayı son denemede A101 kasası iade için işlemin ilerlemesine izin vermedi. Ben şimdi bu ürünü nasıl iade edeceğim diye sorumlu çalışana sorduğumda A101 müşteri hizmetlerini ara onlar denesinler dedi bana. A101 müşteri hizmetlerine SI1572598 numaralı şikayetimi bildirdim. Ancak hiçbir şekilde ne arayan ne de konu hakkında yardım eden oldu. Bankamı aradım "kredi kartıma bakabilir misiniz. Neden böyle bir sorun yaşadım" diye kredi kartıma baktıklarında "hiçbir yanlış şifre denemesi yapılmadığını sadece şifrenizi değiştirdiğinizi görüyoruz" dediler bana. Bende "Nasıl olur dedim, A101 pos cihazında kaç kere doğru şifremi girmeme rağmen şifre 'yanlış' hatası verdi" dedim. Banka personeli de bana dedi ki "Hatalı bir şifre denemesi yapsaydınız anında sistemimizde görürdük, muhtemelen market kasası ya da pos cihazı başka bir işlem için şifre istemiştir, sizden istenilen kredi kartı şifresi değildir" dediler bana. Sonuç olarak A101 ürün iadesini yapmak için müşteriden neden kredi kartı şifresi adı altında, farklı farklı şifreler istiyor. A101 kasa sistemi veya pos cihazı şifre istediği sırada acaba müşterinin yanlış sanıp tüm şifrelerini deneyip girdiği pos cihazında şifreleri kayıt altına alan bir sistem mi var ve başka amaçları için mi kullanıyorlar. Ya da ürünü iade almamak için aslında pos cihazı 'yönetici şifresi' veya 'kasa şifresi' istiyorken, müşterilerin kart şifrelerini girmeleri istendiğinde 'yanlış' şifre.

Ridvan
Ridvan
29 Aralık 2024 18:40

GO mobile bozuk ve ayıplı ürün üretiyor.

Merve sonuçtan hiç memnun değil

Aldığım Şarj Kablosu Bozuk Çıktı, Değişim Ve İade Reddedildi

02 Eylül 2025 22:05
Aldığım Şarj Kablosu Bozuk Çıktı, Değişim Ve İade Reddedildi

25 Eylül 2024 21:27
Ali sonuçtan çok memnun

07 Temmuz 2025 13:46
"Teşekkürler"
Sercan sonuçtan hiç memnun değil

Sercan
10 Ağustos 2024 15:15
Xiaomi Mi Store Para İadesi Alamadım
Aygül sonuçtan hiç memnun değil

Aygül
16 Temmuz 2024 21:54
Xiaomi Sıfır Ürüne Para İadesi VERMİYOR/DEĞİŞİKLİK Yapmıyor.