27 Kasım 2024 14:27

Öncelikle merkezin çalışanları veya orada görmüş olduğum muamele ile ilgili hiçbir sıkıntım olmadı. Çalışanlar ellerinden geldiğince yardım ediyor ve iyi niyetliler. *****hoca da aynı şekilde oldukça mütevazı ve güzel bir üslupla size yaklaşıyor. Bu bakımlardan hiçbir sorun yaşamadım. Ben üst göz kapağı, göz altı torbası ve orta yüz gençleştirme için gitmiştim kendisine. Önce şakaktan orta yüzü kaldıralım demişti ama sonra doğal istediğim için, göz altı torbalarını alırken orta yüzü oradan kaldıracağım dedi. Ben de kabul ettim. Fakat en başta parayı ödemiştim ve ödediğim fiyat şakaktan germe olarak yüz gençleştirme idi fakat bu operasyon yapılmadı, göz altlarından orta yüz kaldırma işlemi yapıldı. Ameliyattan sonra göz altlarım farklı oldu. Birinde daha çok şişlik oldu ve yamuk oldular. 1 yıl sonra ücretsiz revizyon ameliyatı yaptı ****Hoca. Şu anki durumum eski yüzümden daha iyi. Fakat göz altlarım hala birbirinden farklı ve bazı yerleri daha çok bombeli. Bunu daha fazla düzeltemeyeceğini, bundan sonra hep botoks yaptırmam gerektiğini söyledi. Ayrıca şakaktan germe yapılmadığından nazolabial çizgilerim hala belirgin. Ben kendisini Türkiye'nin en iyi plastik cerrahlarından olduğunu düşündüğüm ve işçiliğinin çok çok daha iyi olacağını umduğum için seçmiştim. Şu anki halimi herhangi bir plastik cerraha gitseydim de aynı sonucu elde ederdim diye düşünüyorum. Beklentim daha yüksekti kendisinden ünlü bir doktor olduğu için ve fiyatları piyasanın üzerinde olduğundan ama ortalama bir sonuç aldım diyeyim. İşçilik diyeceğim kaba tabirle, aşırı memnun kaldım diyemem. Araştırma yapanlar için faydalı olur umarım. Ben buna benzer yorum görmemiştim, görseydim bir kez daha düşünürdüm. Kendisi insan olarak, yaklaşım, iyi niyet ve sorun çözme isteği olarak duyarlı biri. Fakat tüm bu şöhretin ve reklamın neticesinde beklentimi ne yazık ki istediğim ölçüde karşıladığını söyleyemem.

profile profile profile
Melek
Melek
27 Kasım 2024 14:03
Fbm Tıp Merkezi Beklentilerin Altında Kalan Estetik Deneyimi

Orta yüz gençleştirme olmama rağmen nazolabiallerim hala oldukça belirgin

01 Aralık 2024 17:49 (Şikayetten 4 gün sonra)

28 Ocak 2024 00:41
Zergül sonuçtan hiç memnun değil

Medica World Estetik Bostancı'da Yapılan Sonuçsuz Uygulamalar

06 Aralık 2023 20:33
Ceren sonuçtan hiç memnun değil

Doktorun İlgisiz Ve Saygısız Tutumu Nedeniyle Memnuniyetsizlik

24 Haziran 2025 17:54