Eşzamanlı Anket Giriş Problemleri Ve Çelişkili Uyarılarla Karşılaşma Durumu

27 Aralık 2023 14:53

Merhaba, uzun zamandır bu uygulamayı kullanıyorum. Son günlerde siteye giriş yapmak istediğimde, kullanıcı adım ve şifrem doğru olduğu halde 'kullanıcı bulunamadı' uyarısı alıyorum ve girişim engelleniyor. Yeni kayıt olmak istediğimde ise 'böyle bir kullanıcı var' denilerek kayıt yapamıyorum. Sürekli SMS ile ankete katılmam isteniyor fakat siteye giriş yapmama izin verilmiyor. Lütfen ya mesaj göndermeyi durdurun ya da uygulamaya giriş yapmam konusunda bir engel oluşturmayın.

Orhan
Orhan
02 Ocak 2024 00:33

Sonuç alamadım

Herkesin ortak sorunu anladığım kadarıyla Kullanıcı Adı hatası veriyor. Bu konuya ne yazık ki cevap verilmiyor. Ayrıca silip yeniden kurmak istediğimizde Google Play Store de Uygulamayı bulamıyorum. Telefonlarınıza ulaşılamıyor. Gönderdiğim mailime bugüne kadar cevap alamadım.

Zahide
Zahide

Merhaba ben de eş zamanlı ankete üyeyim. Ancak ödemeler konusunda hiç sorun yaşamadım. Para çekme talep ettiğim gün geldi hesabıma. Kendilerine teşekkür ediyorum

O eskidendi kardeş. Şimdi anketleri bile onaylamıyorlar. Zamanında bende çok kazanmıştım.

İlknur
22 Mayıs 2024 16:46