Este Milano İşte Milano Şişli İstanbul Saygısız Yetkili!

28 Şubat 2024 13:02

Este Milano İstanbul Şişli'deki şubesinden defalarca paket aldım. Memnun kaldığım kişiler oluyordu ancak bu kişiler sürekli değişiyordu. İsim değiştiren bu merkezde çalışanlar da sık sık ayrılıyordu. Evime ve işime yakın olduğu için orada devam etmeye karar verdim fakat sürekli değişen personel ve uygulama sistemlerindeki farklılıklar nedeniyle sağlıklı bir sonuç alamadım. Bu durumu dile getirdiğimde çözüm üretilmedi ve alaycı bir tutumla karşılaştım. Sonrasında paketim bitmeye yakın bölge değişikliği yaptırdım ve bacak bölgesini koltuk altına çevirdim. Buna hakkım olduğu söylenmişti. Ancak bu hizmeti alamadım ve sonraki ziyaretimde asıl paketime geri dönmek istediğimi belirttim. Buna rağmen, tüm bacak bölgesinden koltuk altına yapılan değişikliği geri almadılar. İşlerine gelmediği için geri dönüş yapmadılar ve bu tek seferlik bir hakmış gibi davrandılar. Böyle bir durum varsa, bunu önceden belirtmek zorundalar. Ö**** adındaki yetkili kadınla yaşadığım olumsuz iletişimden dolayı da şikayetçiyim. Yıllardır buraya geliyor olmama rağmen saygısız bir tutumla karşılaştım ve ödediğim hizmeti alamadım. Özellikle müşteri memnuniyeti konusunda yetersiz bulduğum bu kişiden şikayetçiyim. Tavsiye ettiğim arkadaşlarıma da yaşadıklarımı anlattım ve onlar da artık buradan hizmet almayacaklar. Yaşadıklarımı her platformda şikayet edeceğim. Ödediğim hizmetin karşılığını almak istiyorum ve bana yapılan muameleyi kabul etmiyorum. Kalan seanslarımı kullanmayacağım. Bu işletme hakkındaki görüşüm tamamen olumsuzdur.

27 Temmuz 2025 00:30

Esteasil Kliniğinde Zaman Ve Para Kaybı

26 Kasım 2024 14:15
Tuba sonuçtan hiç memnun değil

06 Temmuz 2024 10:10
Havle sonuçtan hiç memnun değil

Epilasyon Paketinde Söz Tutulmadı Acı Ve Mağduriyet Yaşadım

14 Eylül 2025 20:42