Nagehan
07 Ağustos 2024 08:38

E-ofis firması ile 2023 yılı Ağustos ayında şirket adresi hizmeti konusunda anlaştık. Anlaşma esnasında yıllık artış oranının ne kadar olacağını özellikle sorduk. Artış oranının tefe-TÜFE oranında yapılacağını beyan ettiler. Biz de şirketimiz için sözleşmeyi yaptık ve adres değişikliğimizi e-ofis Maltepe Ritim AVM ye taşıdık. 1 yıl boyunca da işlerimizin yurt dışında olması sebebiyle şirketin hiçbir imkanından yararlanmadık.

Bu yıl e-ofisten bir yetkili ulaştı ve sözleşme yenileme için verdiği fiyat geçen yılı ödediği rakamın neredeyse 4 katı rakama denk geliyor. Bu fiyat teklifinde bir yanlışlık olmuş ödediğimiz rakamın tefe-TÜFE oranında artış olması gerekiyor dediğimizde geçen yıl bize yaptıkları indirimi dikkate almadan kendi liste fiyatları üzerinden bir fiyat teklifi yaptıkları anlaşıldı. Çünkü normal bir kiralamada bu yıl ödediğiniz kiranın artış oranı tefe-TÜFE oranında olduğu için normal olarak biz de bu şekilde düşündük. Yani e ofis le çalışırken bir sonraki yıl ne kadar ödeme yapacağınız firmanın insafına kalmış. Örneğin ilk yıl 3000 TL ödemiş olabilirsiniz, bir sonraki yıl 12.000 TL, bir sonraki yıl 48.000 TL ödeyebilirsiniz. Bu belirsiz durumda firmaya olan güvenilirliği azalttı.

Bu sürecin bir yanlışlıktan kaynaklığını düşünerek firmanın gerekli düzeltmeleri yaparak olması gereken fiyat teklifini sunacağına inanıyorum.

profile profile
12 Ağustos 2024 09:59 (Şikayetten 5 gün sonra)
29 Ağustos 2024 14:56

Paylaştığınız yazışmalara aykırı bir artış oranı uygulanmadı. Firmamıza güvendiğiniz ve sözleşmenizi yenilediğiniz için teşekkür ederiz. Sevgiler.

Eofis Sözleşme Değişikliği Bilgilendirmesi Yapılmaması

Derin
16 Nisan 2024 17:22
Ebbedev sonuçtan hiç memnun değil

Eofis Adres Değişikliği Nedeniyle Oluşan Mağduriyet Ve Ek Ücret Talepleri

Ebbedev
19 Temmuz 2025 00:36
İlyas sonuçtan hiç memnun değil

Eofis Sanal Ofis Fiyat Artışı Ve Adil Olmayan Sözleşme Koşulları

İlyas