İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Eminotomotiv Araç Teslimatında Belirsizlik Ve Prosedür Çilesi

18 Ekim 2024 14:40

300.000 TL'lik bir gruba yaklaşık 18 ay önce üye oldum ve 26 Ağustos tarihinde çekilişte hak kazandım. Şikayetçiyim, sanki ben onlardan banka kredisi çekmişim gibi bir muamele söz konusu.

Neymiş, alacağım arabayı bulayım, sonra bir sürü prosedür, evrak, kağıt, fotoğraf... Esas sorun, para araç sahibine yatacak ama tarih verilemiyor. Kesin tarih belli olmadığı için pazarlık minimum hatta hiç yapılmıyor. Bu da yetmezmiş gibi, araç farklı şehirde ise aracı görmek için en az 2 kez gidip gelmek gerekiyor. Esas can alıcı nokta ise, ola ki gittin ve arabayı beğenmedin, hop her şey sıfırdan başlıyor.

Teslim günü almıştım, ne oldu diye sorma, o ilk araba içindi, şimdi yeniden böyle sistemin kölesi olmuşum, biraz geç fark ettim. Bir şeyi de atlamayalım, bankadan araç kredisi kullanırsan da prosedür aynı cevabı... Çıldırmak işten değil. Hemen CİMER'den şikayet oluşturdum, bakalım ne cevap gelecek.

Sanki verdikleri para kendilerinin. Şu çok net anlaşılması lazım, kurada çıkan kişi diğer üyelerin yatırdığı parayı alıyorsunuz. Eminevim denen vs. Kendini patron gibi görüyor. Yetkili kişiye ulaşmak mümkün mü, ha ha ha. Son bir şey, 20 yıllık devlet memurundan 2 kefil istendi, komedi filmlerinde olmaz böyle şey. Yazık, çok yazık.

06 Kasım 2024 10:29 (Şikayetten 18 gün sonra)

İbrahim İ. iyi günler, başvurunuz Eminotomotiv Müşteri Memnuniyet Merkezine ulaşmıştır, en kısa süre içerisinde size dönüş sağlanacaktır. Müşteri Memnuniyet Merkezimize İnternet Şubeniz vasıtası ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla.

06 Kasım 2024 12:43

Bu alışverişten Evet alışverişi yapabildim sonunda yaklaşık 50 bin lira zararım var Arabayı inceleyemedim ne olduğuna bakamadım bunun gibi birçok neden var Ben bu elli bin lira zararımı ifade ettiğimde Bana diyorlar ki Merkeze dilekçe yazalım şikayet oluşturalım Ben diyorum ki işin gelişimi hatalı diyorum onlar şikayet oluşturalım diyorlar sonuç Eyvah Eyvah

14 Aralık 2024 21:20

Eminevim den aldığımız araç 2012 model daha alalı 2 ay olmadan masrafı 150 bin tl yi buldu burada suçlu kim? Bahsettiğim nedenler ile para günü veremeyen Eminevim mi? Para günü alamadığı için doğru düzgün inceleme yapamadan arabayı almak zorunda kalan ben mi? Sistemsizlik içinde bir sistem olmak zorunda iken bakkal usulü bile olmayan insanların umutları ile oynayan bir kurum sonuna kadar şikayetçiyim zaten çok zorlanarak aldığımız araca 150 bin masrafı sorumlusu ben değilim bu kanunların izin verdiği çerçeve de dolandırıldım

02 Şubat 2025 19:21

Bu kadar üzerinden süre geçti 1 kez beni 2 kez eşimi aradılar sonrası ses yok Bu arada arama sebepleri oluşturduğum şikayet için ve geri çekmem için, tabii ki aracı aldınız diyerek söze başlanıyor, evet almasına aldım ilk 50 bin zararla başlayıp sonrasında 160 bin masrafı çıkan araç Önceden de dile getirdim yine yeniden söylüyorum kanunların müsaade yettiğince insanların umutları ile oynayan bir sistem CİMER üzerinden oluşturduğum şikayet sonucunu hiç bilmiyorum bile, yaptırım olduysa bile benim zararım için bir şeyler değişmedi yani ve ben bu aracı taksitleri bitene kadar elimde...

16 Haziran 2025 16:26

16 Haziran itibariyle zorunlu olarak aldığım ve 200 bin zararla binmek zorunda olduğum aracım hala ve hala masrafları devam ediyor üzerinden süre geçtiği ve taksit düzenli ödendiği için artık ne arayan ne de soran yok Sayın Cumhurbaşkanlığımızın da dönüşü olmadı Yaptırım ya da düzeltilme oldu mu hiç bilgim yok Lakin araca her bindiğimde saygı ile kulaklarını çınlatmaya devam Allah'ıma havale ediyorum sizi

Necati sonuçtan hiç memnun değil

İstinye Motors Yeniköy İstanbul Araç Alma

09 Aralık 2023 17:36
Seda sonuçtan hiç memnun değil

05 Mart 2024 15:59
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Toyota Plaza Kuzen Bayi İlgisi Satış Sonrası Kabusa Dönüştü

07 Nisan 2025 14:56