Ecoflow Türkiye Web Sitesinde Yaşanan Kargo Ve İletişim Sorunları!

Huseyin
25 Ağustos 2024 23:23

Daha önceden Ecoflow fuar standını ziyaret ederek Ecoflow Akıllı Çift Benzinli Jeneratörünü satın aldığım yerden 22.08.2024 tarihinde ecoflow.com.tr web sitesini ziyaret ederek, Delta 2 güç kaynağını inceledikten sonra 179763 sipariş numarasıyla adres ve kredi kartı bilgilerini tek tek girerek ödeme yapıp ürün alımını gerçekleştirdim. Diğer sitelerde de fiyatı aynı olup buralarda da bütün bilgilerim otomatik kayıtlı (adres, kredi kartı vs.) olmasına rağmen Ecoflow Türkiye'den almayı tercih ettim. Fakat çok pişman oldum. Aynı gün içerisinde kargo dedikleri için 2. İş günü geçti (23.08.2024 - 24.08.2024). Kargo gelmediği gibi ecoflow.com.tr sitesine giriyoruz. Daha önceden üyelik bilgileri oluşturmamız gerekiyor, kargo, fatura vs. Bilgilerine ulaşmak için. Üyelik bilgilerinden 2 gündür "Siparişim" sekmesine giriyorum. Kargo gönderildi. "Kargom Nerede? " sekmesine tıklıyorum, sayfa açılmıyor. Web sitesi içerisinde WhatsApp ile sohbeti açarak da sorularımıza cevap alamıyoruz. Telefonla aradığımızda telefon açan bir müşteri temsilcisi de yok.

Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Ecoflow Satış Sonrası Destek Sıfır İlgisiz Firma

Pınar
30 Ağustos 2024 19:17
Ozan sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Alınan Delta Pro Güç Kaynağı Arızalı Çıktı, Değişim Ve İade Taleplerim Karşılanmadı

23 Ağustos 2025 18:57
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
11 Mayıs 2024 13:41
Ecoflow Ürünlerinde İndirim Adı Altında Yaratılan Mağduriyet
Ecoflow Ürünlerinde İndirim Adı Altında Yaratılan Mağduriyet
İlker sonuçtan hiç memnun değil

İlker
11 Temmuz 2025 15:55