Ciğerci Baba Personel Saygısız Ve İlgisiz

09 Ağustos 2024 23:42

Bugün giriş yaptığımızda alt kattaki cam kenarı masalar doluydu (sadece onlar doluydu iç taraf bomboş toplam 5 masa) biz de ailecek cam kenarında oturmak istediğimizi belirttik üst kata çıkmak istedik. Üst 2 kat bomboş. Kabul etmediler sizi kenara alalım cam kenarındakiler yesin içsin size çay ikram ederiz gibi oyaladılar, biz oturduk ne gelen var ne soran var... Neden üst katı açamıyorsunuz dedik personel az cevabını aldık. Saydım o anda 6 garson var içeride ve 5 masa dolu... Açıklama olarak akşam 17.00 de açacaklarını şefleri olduğunu iddia eden gayet samimiyetsiz bir bey bize dalga geçer gibi anlattı. Bir restoranda istediğiniz masaya oturabilmek için balkabağına dönüşecek gibi saat beklemek çok anlamsız... Garsonlar da şefleri de son derece saygısız bence. Garson kızımızın talebimiz karşısında göz devirmeleri ayrı bir olay, müşteri olarak yemek yiyemedik ama trip yedik... Asla tekrar gitmem... Bu arada yıllardır müşterilerimiz ilk defa böyle insanlarla karşılaştık, yakında eminim o 5 masayı da bulamazlar

Rıfat sonuçtan hiç memnun değil

Çınaraltı Restaurant Hizmet Kalitesi Ve Fiyat Farklılıklarıyla Hayal Kırıklığı!

18 Nisan 2024 11:30
Öykü sonuçtan hiç memnun değil

15 Şubat 2024 16:34
Melek sonuçtan hiç memnun değil

Fiko Ocakbaşı Garsonların Baskısı Ve Yüksek Hesap Şoku

14 Şubat 2025 19:43
Safiye sonuçtan hiç memnun değil

İftar Rezervasyonunda İlgisizlik Ve Yanıltıcı Hizmet

10 Mart 2025 09:36