Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Casibom Slot Oyunu Flaming Hot 6 Kazanamıyorum

16 Şubat 2024 08:48

Yazdım ancak olmadı, yine de bu sitede yaşadığım sorunları dile getiriyorum. Flaming hot 6 oyununu sürekli oynuyorum ama kazanamıyorum, sürekli kaybediyorum ve çok para kaybettim. Maaş aldığım zamanlarda siteyi hiç terk etmiyorum ama ben perişan oldum. Canlı desteğe bağlandım ancak onlar da umursamıyorlar.

08 Nisan 2024 18:16

Sürekli olarak oynuyor um dünya para verdim kazanç sıfır beni oyun dan atın diyorum atmadılar puanım düşürmüş Lee müşteri hizmetleri sorduğum zaman çözüm lü bir cevap vermiyor lar geriye baktığım zaman kayıp çok her oyunu denedim hiçbirinden kazanamadım puan seviyesi yüksek ti düşmüş

29 Mart 2024 06:44

Bu site artık para vermiyor sürekli kaybeden oldum artık nasıl oyuna gireceğimiz dahi belli değil hiç mi bir oyun para vermez sürekli olarak kaybettik müşteri hizmetleri bağlan mak çok sor bağlan san bile hiç umurumda değil artık yeter benim üyeliği mi kapat diyorum hiç kimse ilgilen miyor

25 Şubat 2024 14:52

Hesabımın kapatılması istiyorum artık yeter kazanamıyor um artık ayrılmak istiyorum bana cevap verin para bitti işim den de oldum biskolocim bozuldu aldığım paraya bakıyorum verdiğim paraya bakıyorum hep kaybet mişim onun için ayrılmak istiyorum benim üyeliği mi silin

19 Şubat 2024 16:50 (Şikayetten 3 gün sonra)
19 Şubat 2024 16:52

Teşekkürler inşallah döner şans

08 Nisan 2024 18:18

Daha halen aynı kayıplar cözülmdi çok para verdim ama gene aynı atın beni sitteden diyorum hiç ilgilenen yok çıkmak istiyorum ama çıkamıyorum nedense

Doğan sonuçtan hiç memnun değil

Doğan
21 Temmuz 2024 08:08