Carlsberg Bazı Parti Üretimlerde Acı Tad Problemi

Barış
21 Temmuz 2024 22:21

Ben 31 yaşındayım. 20 yaşından beri aralıklarla keyfi bira içerim ve hayatım boyunca hep Carlsberg içtim. Son 1 yılda bu biranın bazı parti üretimlerinde acayip acı bir tad var. Birayı yudumluyorsunuz sonra ağzınıza acayip acı bir tad geliyor.

Bundan 1 hafta önceki gelen üretimde hiç problem yokken bugün büfeye yeni gelen parti üretimlerde bu sorun var. Ve sorun olan biraları kokladığımda normalin biraz dışında anormal bir koku oluyor.

Kıvamda bir şeyi tutturamıyorlar, para veriyorum keyif için, keyfimizi 3 paralık etmeyin. Bira bu yüzyıllardır insanoğlu tarafından üretilen içilen bir içecek. Nasıl bu kadar acı bir tad ile üretiyorsunuz bazı parti üretimlerinizde ben hayret ediyorum bunun nasıl farkında değilsiniz. 3 party mükemmel, 1 parti aşırı kötü ve acı tadı var. Bazen 2 parti kötü acı tad var 1 parti süper geliyor. Verdiğim paraya o kadar pişman oluyorum ki bazen şu anda elimde 6 tane bira var hepsinde acı tad var içilmiyor. Mümkünse paramı geri ödeyin arkadaşım vallahi bıktım bu dertten yemin ederim. Keyif için aldığım bir içecek zulüm oluyor.

22 Temmuz 2024 13:23 (Şikayetten 15 saat sonra)

Levent
22 Haziran 2024 22:56