Andrev sonuçtan hiç memnun değil

Andrev
20 Ekim 2024 18:37

Bitmart borsasının hukuka aykırı olarak parama el koyduğunu ve hiçbir delil göstermeden hesabımı dondurduğunu belirtmek isterim. Konuyu özetlemek gerekirse 10 Ekim saat 16:00'da UNISWAP'tan Bitmart'a 815$ değerinde ETH gönderdim. Saat 16:03'te Bitmart'ta memeai token satın almak için 0,00215 dolarlık sipariş verdim. Memeai tokeni anında değerinin %50'sinden fazlasını 0,0024 dolardan 0,0009'a kaybetti ve satın alma emrim otomatik olarak gerçekleştirildi. Ardından anında neredeyse %1100 arttığında 0,024 dolardan satış emri verdim. Memeai Token 0,026 seviyesine ulaştığında satış emrim gerçekleştirildi. Bu alım satım işleminden 9064$ kazandım. Tamamen tesadüf eseri kendimi bu durumda buldum. Bitmart bu işlemleri yapan tüm kullanıcıların işlemlerini dondurdu. Daha sonra beni ve diğer kullanıcıları "yasaklı" listesine alınca hiçbir delil göstermeden tüm haklarımı iptal ettiler. Bu düşüş ve yükseliş memeai Tokenin listelendiği tüm borsalarda yaşandı. Soruşturma talebinde bulunmama ve hatta konunun yerel polis ve savcılığa bildirilmesi gerektiğini, hakkımda tek bir hukuka aykırı suç tespit edilmesi halinde tüm haklarımdan vazgeçeceğimi söylememe rağmen herhangi bir yanıt alamadım. En azından bu konudaki yardımlarınızla ilgili bir duyuru yaparsanız sevinirim. Hatta konuyu önce borsaya sorup teyit edebilirsiniz. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Bayram
12 Mayıs 2023 17:29
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Mexc Müşteri Mağduriyeti, Borsa İşlemlerinde Kayıp Ve İade Sorunu

09 Nisan 2024 01:58
Mexc Müşteri Mağduriyeti, Borsa İşlemlerinde Kayıp Ve İade Sorunu
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Mexc Borsasında Adil Olmayan Fiyatlandırma Nedeniyle Büyük Zarar

Kadir
20 Ekim 12:24
mexc-borsasinda-adil-olmayan-fiyatlandirma-nedeniyle-buyuk-zarar-4.jpg
İbrahim sonuçtan memnun

İbrahim
04 Şubat 2024 23:54
"Sorunum çözüldü ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim."

Mexc Meme Coin Mağduriyet

Göksel