Esra sonuçtan memnun değil

21 Haziran 2024 12:52

BEJH&Co. Adlı Instagram hesabı olan bir mağazadan arandım ve inanılmaz kaba bir üslupla azarlandım. Aldığım ürünün görselle hiçbir alakası olmaması sebebiyle iade istedim beni arayan beyefendi neredeyse inanılmaz kaba saba bir üslupla beni tahrik etti ürünü beğenmediğim için azarlar şekilde beni azarladı ismini ısrarla sormama rağmen söylemedi yetkili bir kişi ile görüşmek isteyince de telefonu suratıma kapattı. Ben müşteriyim ve sitelerinden 7500 TL lik alışveriş yapmışım ama gördüğüm üslup ve tavır inanılır gibi değil. Görselde ki ürünün ve bana gelen ürünün resmini de ekledim.

24 Haziran 2024 23:45

Ünlülerin mağazası Bejh Official isimli firmadan 07.06.224 tarihinde 7.569.80 TL ilk 2 ürün aldım. Ürünlerden bir tanesi yayınladıkları sosyal medya görüntüsü ile uyuşmadığı için iade yaptım. Firmadan geri dönüş sağlandı fakat arayan kişinin kaba üslubu yüzünden anlaşma sağlanamadı ve telefon yüzüme kapatıldı. Ürünü iade alamayacağını onun yerine başka ürün seçmem gerektiği söylendi fakat sosyal medya hesaplarından beni engelledikleri için yerine ürün de seçemiyorum. Aradan 5 gün geçmesine rağmen geri aranmadım, ücret iadesi yapmadılar. Tüketici olarak cayma hakkımı kullandım ama firma tarafından hala çözüm bulanamadı. Tüm paramı alana kadar şikayetlerime devam edeceğim.

Vango Moda Satıcısı Çok Kaba!

Nurdoğan
21 Mart 2024 23:31
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

19 Şubat 2024 17:27

12 Temmuz 2023 20:44
Merve sonuçtan hiç memnun değil

10 Eylül 2023 22:31

Zeynep Beyazıt Markaya Yakışmayan Bir Dil