Mehmet sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

25 Haziran 2024 11:53

Müşteri temsilcisi değişikliği istiyorum. Dönüş yok, her ay düzenli olarak kayıp yaşıyorum, oyunlar kesinlikle müdahaleli, uzak durulmalı. Müşteri temsilcilerinin tamamı kalitesiz. Canlı destek biriminin zeka kısıtlaması yaşadığını düşünüyorum. 2 senelik kullanıcı olarak burada harcadığım vakit tamamen kayıpmış.

25 Haziran 2024 13:43

Şikayet üzerine kısa sürede Berkay Altın Bey iletişime geçti. Mizacı daha önceki arkadaşlara istinaden daha düzgün ve hızlı iletişime geçtiğinden sebep. "Ben de seni memnun edemezsem site de kalma! " Diye iddialı bir cümle kullandı. Bir süre beraber devam etme kararı aldık. Gelişmelerden haberdar edeceğim.

25 Haziran 2024 13:44

Teşekkürüm yalnızca ilk iletişim içindir. İletişim devamıyla birlikte genel memnuniyet yazısı da oluşturacağım.

Zümrüdü sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Zümrüdü
25 Eylül 2024 20:42
"Tilbe Hanıma teşekkür ederim"
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Oyunlarda Sürekli Kaybettiren Sistemden Şikayetçiyim

Yusuf
30 Temmuz 2025 23:14
Ufuk sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

31 Mart 2024 21:49

08 Şubat 2024 01:51