Tufan sonuçtan hiç memnun değil

Arora Motor Arora Golf 01

30 Mart 2024 12:36

17.03.24 tarihinde Ankara Moto ikmal mağazasından Arora Golf 01 aldım. Aracı aldığım gün bayiden çıkar çıkmaz 2 sefer yolda kaldım frenlerin hava yapıp aracın hareket etmemesinden dolayı. (araç henüz 23 km de) Aradan birkaç gün geçti aracı tekrar çıkartıp binmek istediğimizde araç hiçbir şekilde hareket etmedi. Frenlerde problem yoktu ekranda motor (m) işareti çıktı ve servisi aradım, hiçbir şekilde hareket etmeyen aracı daha 1 hafta gibi çok kısa sürede arıza yapan aracı (garantili araç bu arada) bayiye getirmemizi istediler. Aracı kendi imkanımızla servise götürüp teslim ettik irtibat numarası almalarına rağmen tenezzül edip arayıp aracın sıkıntısının tam olarak ne olduğunu söylemediler. Teslim ettiğimizde ertesi gün aracı tekrar alabileceğimizi söyledikleri halde bugün 5. Gün ve hala araç serviste. Arora müşteri hizmetlerine ulaşamıyoruz telefona bakmıyorlar telefon 5dk bekledikten sonra kapanıyor.

Yorumlar (6)

Tuğba

Direksiyon çok sıkıntı manevra yapmak kısıtlı direksiyonu yaptırabilir mi

Arora Golf 01 direksiyon tam tur donmuyor yaptırabilir mi

Hasan
Hasan

Merhaba, aynı araçtan bende aldım nisan ayından bu yana aynı fren sorunlarıyla mücadele ediyorum onun harici güzel kullanımı, siz fren sorununu çözebildiniz mi, sorun giderildiyse nasıl oldu bilgi verirseniz sevinirim aldığımdan bu yana servislerde sürünüyorum resmen

Muhammed
Muhammed

Abi alsak ugrastırırmı yani ne diyorsun günlük kullanım için

Tufan
Tufan

Kullanımı keyifli çok dikkat çeken bir araç. Bizim şansımıza aroranin fabrikasında çıkan yangından dolayı yedek parça sıkıntısı yasamamiz. Yoksa gerçekten güzel bir araç

Bende düşünüyorum ama kararsızım bu Golf aracı trafiğe çıkabilirmi

Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Arora Motor Chinf 318 Motorumda Akü Problemi Ve Yetersiz Servis Hizmeti

07 Haziran 2024 02:53
Cemal sonuçtan hiç memnun değil

Arora Motor Arora Max T Motosiklet Garanti Sorunu

03 Ağustos 2024 23:39