Mücahit sonuçtan hiç memnun değil

02 Ekim 2024 23:59

01.10.2024 tarihinde Şaşmaz Yolu kavşağında bulunan Ankara Et Noktası Borsası adıyla bilinen yerden pirzola aldık. Tabağın en altına bildiğiniz üç adet kemik koymuşlar, etsiz kemik koymuşlar, altlara kaburga koymuşlar. Resmen insanları para verip alıyor. Yazık, bu tarz firmalar göz göre göre nasıl yapabiliyor bu şeyleri, hayret edici.

Mesude

Kaliteyi bozmak Açıldığınızdan beri alışveriş yapıyorum bugün yine gittim dana tranç tan kıyma çektirdim, ve kuşbaşlılık aldım ama tranç çok yağlıydı, daha öncekilerle ve Reklamda dönen trançla ilgisi yoktu. Epey aldım hem poşeti hem de dana tranç diye bana verilen etin bir kısmının fotoğrafını gönderiyorum. Eğer yağlı bir et verilecekse niye tranç alayım normal ucuz yağlı etten alırdım. Kuzu kafesi pirzolayla birlikte satıyorlardı aldım, altta kuzu kafesin yanında Eti sıyrılmış 4 tane kemik koymuşlar, kemiğin kilosuna da 590 kira Ödemiş oldum. Bu arada kuzu kafesi karışık satıyoruz deyip ben Eti aldıktan sonra satışa sadece kuzu kafes ve onun fiyatını bildiren yazının konması da ayrıca başka bir sorun oldu. İndirim reklamı yapıyorsunuz bunun karşılığı bu olmamalı.

Mesude

Merhabalar açıldığınızdan beri alışveriş yapıyorum bugün yine gittim dana tranç tan kıyma çektirdim, ve kuşbaşlılık aldım ama tranç çok yağlıydı, daha öncekilerle ve Reklamda dönen trançla ilgisi yoktu. Epey aldım hem poşeti hem de dana tranç diye bana verilen etin bir kısmının fotoğrafını gönderiyorum. Eğer yağlı bir et verilecekse niye tranç alayım normal ucuz yağlı etten alırdım. Kuzu kafesi pirzolayla birlikte satıyorlardı aldım, altta kuzu kafesin yanında Eti sıyrılmış 4 tane kemik koymuşlar, kemiğin kilosuna da 590 kira Ödemiş oldum. Bu arada kuzu kafesi karışık satıyoruz deyip ben Eti aldıktan sonra satışa sadece kuzu kafes ve onun fiyatını bildiren yazının konması da ayrıca başka bir sorun oldu. İndirim reklamı yapıyorsunuz bunun karşılığı bu olmamalı.

23 Ağustos 2024 23:49
Ankara Et Noktası İnsanları Yanıltması
Samet sonuçtan hiç memnun değil

Ankara Et Noktası Yanıltıcı Et Satışı

25 Mart 2025 22:35
Ercan sonuçtan hiç memnun değil

07 Aralık 2024 22:36