Yunanistan Başkonsolosluğu Yunanistan Konsolosluk Çalışanları EU Cascade Kurallarını Hiç Sayıyor

01 Mart 2024 14:09

2 haftalık, 3 aylık, 6 aylık vizelerimizin üzerine en az 1 yıllık vize vermesi gerekirken 2 aylık vize veren konsolosluk. Paranız çöp oluyor. Avrupa Birliği tarafından alinmiş olan Cascade kuralını tanımayan ülke. Daha önce 3 kere vize almış ve 3 ünde de kurallara uygun bir şekilde seyahat etmiş aileyiz. 4. Vizemizi en az 1 yıllık vermesi gerekirken. 2 aylık vererek Avrupa Birliğinin Cascade kurallarına uymamışlardır. Konu ile alakalı konsolosluğa şikayet emaili yazdığımda ise. Daha ironik bir şekilde cevap vermişlerdir. Yaptıkları hatanın farkındalar, bunu kabul ediyorlar ama bir sonraki vize başvurunuzda (başvuru yapmakla yetinmeyin bize email olarak da yazın) yazın ki bu sayede 5. Vizenizi doğru verelim diye cevap vermişlerdir. Gelen cevabi ekte gönderiyorum. Konsolosluk çalışanları görevlerini doğru şekilde yerine getirmemektedir. Ayrıca torpil, imtiyaz istemiyoruz. Hakkımız olanı istiyoruz. Zaten yapmanız gereken şeyi yapmıyorsanız bunu düzeltmek telafi etmek yine sizlerin görevidir. Bir sonraki sefere doğru inceleme yaparız demek oradaki çalışanların görevlerini ne kadar eksik yanlış yaptığını göstermektedir. Lakin giden şey bizim paramız ve zamanımız.

01 Aralık 2023 21:06
Subhan sonuçtan hiç memnun değil

Yunanistan Başkonsolosluğu Turumuza 8 Gün Kala Red

30 Ağustos 2023 13:02