Vethouse Acıbadem'in İhmali Ve İlgisizliği Yüzünden Geç Teşhis Aldık

21 Ocak 2024 14:15

Sekiz yıldır kedimi bu kliniğe götürüyorum. Ancak son zamanlarda ilgilerinin azaldığını fark ettim. Kedim kronik böbrek yetmezliği problemi yaşıyormuş. Rutin olarak aşı için geldiğimiz halde, muayene yapılmasının yetersiz olduğunu düşünüyorum. Hayvanın dehidrasyona uğradığını, tüylerinden bile anlaşılacak durumda olduğunu belirtmek istiyorum. Daha önceki iştahsızlık ve zayıflama şikayetlerim de dikkate alınmadı. 'Az yiyor, çok su içiyor' dememe rağmen, sıcak hava koşullarına bağladınız. Bu yaklaşımı anlayışla karşılayamıyorum. Dahası, detaylı bir muayene yapmadan direkt olarak pahalı bir check-up önerdiniz ki bu da diğer veterinerlerin önerdiği fiyatların iki buçuk katıydı. Hayvanın durumunu anlamak için bir muayene yapılması ve olası teşhislerin konuşulması gerekirken, kliniğinizde bu yapılmadı. Başka bir veterinerin, derisinin durumundan bile hayvanın susuz kaldığını anlaması, yaşananların ne kadar açık olduğunu gösteriyor. Maalesef sizin yüzünüzden durumu geç fark ettim ve bu sorumsuzluk nedeniyle çok üzgünüm. Artık başka bir yerde tedaviye devam ediyoruz ve üç aydır yaşam mücadelesi veriyoruz. Kliniğin eskisi kadar iyi olmadığını, güler yüz ve ilginin olmadığını, ihmalin olduğunu düşünüyorum ve bu nedenle kimselere önermiyorum.

Erkan
Erkan

Maalesef kendilerini önce para kazanmaya endekslemişler. Benim kedimde bu kliniğin ihmali yüzünden ex oldu.

Pelin
Pelin

Ben de kaybettim. Başınız sağ olsun

30 Haziran 2023 01:50
Mario Veteriner Kliniği Kötü Bakım Bilinçsiz Veteriner

Elite Veteriner Kliniği Para Odaklı!

26 Kasım 2024 10:25

14 Kasım 2023 13:04