Taşkın sonuçtan çok memnun

Uzm. Dr. Ahmet Kayadibi Ve Vensil Yanıltmacası

23 Ekim 2024 09:30

Sosyal medyada uzm. Dr. Ahmet kayadibi olarak kendini tanıtan şahıs ile; WhatsApp'tan yapılan yazışma sonrasında telefonda yaptığımız görüşmede; ilk önce belli bir grup takviye edici gıda ile tedaviye başlattı, tedavim ile ilgili yüksek değerlere ulaşılacağını, artık ondan sonrasını düşünmem gerektiğini, yani tedavim tamamlanmış gibi konuştu daha başlamadan; söylediği değerlere şimdiye kadar hiç kimsenin garanti edemediği, edemeyeceği değerleri 90 günde oluşacağı ve bir daha normale dönen hormonların kalıcı olarak tedavi edilmiş olacağı bilgisini verdi.

Şüpheli gelse de denemeye karar verdim ve bedeli karşılığında tedaviye başladık; her hafta pazartesi görüşme olacaktı; ilk pazartesi aradım, bana Almanya daki bağlantısı olduğu doktorun yeni bir ilaç üzerinde çalıştığı, testlerinin denekler üzerinde yapıldığı ve %90 Başarı sağlandığını, şu kadar euro fiyatı var indirim vs. İle şu kadar olur dedi; ben de inandım ve sonradan kabul ettim. Onay verdiğimin ertesi günün sabahında ilaçların kargo ile kapımda olması beni şüphelendirdi çünkü yurt dışından bir ilacın bu kadar kısa sürede gelip tarım bakanlığı'ndan satış onayının alınması elbette mümkün değildi.

Bunu kendisine söylediğimde ilacın direkt olarak gönderildiğini falan söyledi; bana bunu açıklayamadı tabii ki de çünkü açıklanabilecek bir durum değildi. Gerçek olan şu idi; elinde olan ilaçları bana kabul ettirebilmek için böyle bir yalan uydurduğu çok aşikar idi; zaten 2. Parti ilaçlar da ilk parti ilaçlar gibi İstanbul Beykent adresinden gönderilmişti; bu da ispatı idi.

Neden bu şekilde yaptığını telefonda sordum kaçamak cevaplar ve halen daha yanıltmaya yönelik yanıtlar vermeye devam etti. Benim ısrarcı olmam ile beni yanıltamayacağını anlayınca da telefonu kapattı. Yani bu durum, bu şahsın kesinlikle insanların maddi ve manevi duyguları ile oynayarak güya tedavi adı altında yüklü miktarda bedellerle gıda takviyeleri göndererek haksız kazanç elde etmeye çalıştığı hususunda bende yüksek şüphe uyandırmıştır.

Yorumlar (9)

Hayrullah
Hayrullah

Merhaba iletişim kurabilir miyiz

Fatma

2 ay oluyor daha kullanıyoruz daha bitmedi eşim kullanıyor bende başka bir ilaç kullanıyorum çocuk sahip gerçekten oluyor mu memun musunuz hocadan

Serdar
Serdar

Bende bu doktorla görüştüm. Başta banada inandırıcı gelmedi fakat kullandıktan sonra bayağı dinçleştim. Şükürler olsun ürünleri kullandım çocuğum oldu. Düzenli kullanmam konusunda bayağı bir uyarıldım. Düzenli kullandım sonuç aldım şükürler olsun.

Fatma

Çocuk sahip gerçekten oldugunuzmu memunmusunuz hocadan

Fatma

Gerçekten çocuk sahip oldunuz değil mi kürlerden

Taşkın

Azospermi miydiniz, kaç ay kullandınız, ne kadar ödeme yaptınız

Seda
Seda

Merhaba, Vensil ürünlerini Kayseri de olduğunu söyleyen başka bir doktorda veriyor. Size nasıl ulaşabilirim.

Taşkın

Aynı doktor ikisi de; bayan bir doktor ismine yazmıştım; bu doktora (? ) yönlendirdiler; Erciyes ü. Veya doktorlar sitesinde herhangi bir kaydını göremedim. Konu ciddi; ilgileneceğim ama vakit bulamıyorum; Instagram sayfamdan ulaşabilirsiniz bana [architaskin]

Taşkın

Aynı doktor ikisi de; bayan bir doktor ismine yazmıştım; bu doktora (? ) yönlendirdiler; Erciyes ü. Veya doktorlar sitesinde herhangi bir kaydını göremedim. Konu ciddi; ilgileneceğim ama vakit bulamıyorum; Instagram sayfamdan ulaşabilirsiniz bana.

Nurcan sonuçtan hiç memnun değil

Op.Dr.Özgür Onbaşıoğlu Fitoterapi Üzerine Şikayetler Ve Mağduriyet İddiaları

26 Nisan 2024 02:57